Home
Blog
September 2014

Reisinspiratie

34 blogs geschreven in september 2014
· Redactie
17 Feiten over Thailand
Thailand is een van de populairste bestemmingen van Azië en voor veel reizigers hun startpunt voor een rondreis door dit deel van de wereld. De schitterende tempels, bounty eilanden en het heerlijke eten zijn voor de meeste wel bekend, maar als je door Thailand reist is het ook interessant om iets meer over dit mooie land te weten. Daarom hieronder 17 feiten over Thailand.
· Redactie
10 bizarre rotsformaties in Amerika
Amerika is een gigantisch groot land, boordevol mooie en bizarre plekken. Vooral in West-Amerika heeft de natuur door miljoenen jaren heen bijzondere rotsformaties gevormd. Hier zijn enkele van de meest ontzagwekkende rotsformaties in Amerika:
· Redactie
VIDEO: Verslaafd aan Bali
Voor veel mensen is Bali de ideale vakantie bestemming en voor surfers is het eiland een waar surf paradijs. Deze video laat zien waarom Bali zo verslavend is voor surfers.
· Redactie
Canada's best bewaarde geheim
Het is misschien wel een van de mooiste meren ter wereld en ligt verstopt in de Canadese provincie British Columbia: Lake Garibaldi.
· Redactie
De goedkoopste landen om in te vliegen
De vluchten zijn meestal de grootste kosten als het gaat om je vakantie uitgaven. Het is dan wel zo prettig als je hier op kunt besparen. In dit bericht lees je in welke landen je het goedkoopste vliegt!
· Redactie
Europa's beste eiland bestemming: Madeira
Onlangs werd Madeira voor het tweede jaar op rij benoemd tot Europa's Beste Eiland Bestemming bij de World Travel Awards. Hoewel het misschien niet de meest voor de handliggende bestemming is, vertellen wij je waarom je hier naartoe zou moeten gaan.
· Redactie
Bizar: Drie delige Baatara Gorge waterval
Nee, deze epische grot bruggen zijn niet afkomstig uit een fantasy filmset, maar zijn onderdeel van een echte kalksteen grot, die bekend staat vanwege de Baatara Gorge waterval.
· Redactie
9 geweldige rooftop bars
Een van de pluspunten van de obsessie van de mens om hoge gebouwen te bouwen is dat er ook steeds meer rooftop bars bijkomen. En wat is er nou beter dan een geweldig uitzicht onder het genot van een drankje?
· Redactie
VIDEO: Azië in slow motion met een iPhone 5s
Dat mobiele telefoons tegenwoordig ook in staat zijn om prachtige video's op te nemen bewijst deze video! In de 120 fps beelden zien we verschillende landen in Azië voorbijkomen.
· Redactie
Unieke waterval in Argentinië: de Mocona Falls
De Iguazu Falls mogen misschien de meest populaire watervallen in Argentinië zijn, maar de Mocona Falls zijn minstens zo uniek. Deze waterval is maar liefst 3 kilometer land en loopt parallel aan een rivier.
· Redactie
De mooiste boomhutten ter wereld
Wie heeft er als kind niet van gedroomd om een boomhut te hebben? Sommigen hebben deze droom nooit verloren laten gaan en hebben deze als volwassenen uit laten komen.
· Redactie
Papakolea, het groene zand strand op Hawaï
Papakolea Beach, ook wel bekend als Green Sand Beach of Mahana Beach, is een strand op het eiland Hawaï, waar het zand groen is!
· Redactie
FOTOSERIE: Timeslices, timelapses in één foto
Timelapses, ze blijven een genot om naar te kijken. Honderden foto's achterelkaar die in een paar seconden een versneld tijdsverloop laten zien. Maar wat als je deze foto's verwerkt in één beeld?
· Redactie
De 9 Prinseneilanden bij Istanbul
De Turkse stad Istanbul staat bekend als een culturele, financiële en hipster-hub in Europa met een druk nachtleven. Even voor de kust van Istanbul vind je echter een oase van rust op de 9 Prinseneilanden.
· Redactie
's Werelds helderste wateren
De oppervlakte van onze aardbol bestaat voor 70,9 % uit water dat vloeit in onder andere oceanen, zeeën, meren en rivieren. Hier 19 van de helderste wateren in de wereld!

Archief