Home
Blog
Algemeen
9 geweldige rooftop bars

9 geweldige rooftop bars

op 8 september 2014
1 minuut leestijd
9 geweldige rooftop bars

Een van de pluspunten van de obsessie van de mens om hoge gebouwen te bouwen is dat er ook steeds meer rooftop bars bijkomen. En wat is er nou beter dan een geweldig uitzicht onder het genot van een drankje?

Rooftop bars bieden uitzicht over rivieren, skylines, stranden of oceanen en genietend van een drankje word je op plekken als deze eraan herinnerd dat het leven zo slecht nog niet is. Met enkele van de meest indrukwekkende skylines ter wereld, doet het Aziatische continent het ook goed met rooftop bars in steden als Bangkok, Hong Kong, Shanghai en Singapore. Andere steden die het goed doen zijn onder andere New York, Los Angeles en Londen. Hieronder hebben we een aantal geweldige rooftop bars over de gehele wereld voor je op een rij gezet

Sir Elly's Terrace, Shanghai, China

Sir Elly's Terrace biedt een 270-graden uitzicht over de Huanpu rivier en de Bund in Shanghai. Als er geen smog hangt, that is.

The Lighthouse Bar, Durban, Zuid-Afrika

Met een panoramisch uitzicht over de Indische Oceaan langs Umhlanga Beach, is The Lighthouse Bar in het Oyster Box Hotel in Durban, Zuid-Afrika, een top plek voor romantici.

Coq D'Argent, London, Engeland

Het Londense Coq d'Argent beschikt over een tuin op het dak met gazons en sier buxushagen.

Vertigo and Moon Bar, Bangkok, Thailand

Bovenop het Banyan Tree hotel kun je op de 61e verdieping in de Vertigo and Moon Bar genieten van de skyline van de Thaise hoofdstad Bangkok.

Cu-ba, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Boven op het Jumeirah Creekside Hotel, is Cu-ba een van de top lokaties om te genieten van de schitterende skyline van Dubai.

Sky Bar, Singapore

Singapore's Sky Bar in KU DE TA biedt een spectaculair uitzicht op de stad en op de beroemde infinity pool van Marina Bay Sands.

Sugar, Hong Kong

Het uitzicht bij Sugar, bovenop het East Hotel in Hong Kong bestaat uit minder schreeuwerige en fluorescerende billboards dan je zou denken.

High Rooftop Lounge, Los Angeles, Verenigde Staten

Het 360-graden uizicht vanaf de High Rooftop Lounge in Hotel Erwin in Los Angeles laat onder andere de nabijgelegen legendarische basketbalvelden van Veniche Beach zien en de Hollywood Hills in de verte.

Le Bain, The Standard, New York, Verenigde Staten

Bij Le Bain in The Standard kun je je vergapen aan een uitzicht op New York vanuit funky pastelkleurige stoelen.

Weet jij nog meer goede rooftop bars? Laat ze ons weten in een reactie hieronder!

Meer blogs