Home
Blog
Bestemmingen
VIDEO: Verslaafd aan Bali

VIDEO: Verslaafd aan Bali

op 14 september 2014
1 minuut leestijd
VIDEO: Verslaafd aan Bali

Voor veel mensen is Bali de ideale vakantie bestemming en voor surfers is het eiland een waar surf paradijs. Deze video laat zien waarom Bali zo verslavend is voor surfers.

Al sinds de jaren '70 wordt er op Bali fanatiek gesurfd. Vooral onder Australische surfers is het eiland zeer geliefd vanwege de ligging, maar ook uit alle andere hoeken van de wereld trekken er jaarlijks duizenden surfers naar Bali. Het is er het hele jaar door tropisch warm en er zijn ontzettend veel surfspots met voor elke wind en swell richting wel goede golven. Met name op het Bukit schiereiland in het zuiden van Bali vind je veel goede surfspots, zoals Uluwatu, Dreamland, Padang-Padang, Bingin/Impossibles en Suluban.

Kun je nog niet surfen, dan is Bali ook de ideale bestemming om het te leren. Verder is er naast het surfen natuurlijk ook van alles te zien en te beleven op het eiland en is het eten er super lekker! Dus die verslaving snappen wij wel.

In deze video zien we beelden van de Italiaanse surfer Roberto D'Amico surfend rondom Bali en komt ook de Nederlandse surfer Yannick De Jager voorbij.

Top reizen naar Bali

Reisorganisaties met reizen naar Bali

Meer blogs over Bali

Beoordelingen van Indonesië

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.4
Cultuur
8.4
Stranden
7.6
Steden
7.2
Eten & drinken
8.4
Activiteiten
8.1