Home
Blog
Bestemmingen
Dit Bali & Lombok filmpje is écht WAUW!

Dit Bali & Lombok filmpje is écht WAUW!

1 minuut leestijd
Dit Bali & Lombok filmpje is écht WAUW!

In Bali en Lombok ontdek je Indonesië zoals het bedoeld is. Toch hebben beide eilanden een andere touch & feel to it. Watch and dream!

Na het zien van dit filmpje is er geen twijfel over mogelijk dat je Bali en Lombok gezien én gedaan moet hebben. Twee prachtige eilanden, maar ieder met hun eigen charme. Zwijmel mee met dit filmpje, de vakantie-voorpret kan beginnen!

Een eiland zoals een eiland bedoeld is

Bali staat nog steeds hoog op de bucketlist van veel reizigers en niet geheel zonder reden. Het is één van de vele prachtige Indonesische eilanden die al jarenlang een sterke aantrekkingskracht heeft op reizigers. De energie en schoonheid van het eiland grijpt je meteen en laat je niet meer los. Prachtige stranden, uitgestrekte rijstvelden en een bijzonder vriendelijke bevolking.

beach indonesia
beach indonesia

Al kent het eiland zeker nog prachtige en verborgen plekken, door de grote populariteit lijkt het soms ver zoeken naar een rustige spot zonder hordes toeristen. Als dat is wat je zoekt, is Lombok jouw place to be.

Catch the perfect wave op Lombok

Op het buureiland Lombok ga je nog een aantal jaren terug in de tijd, omdat het nog niet zo ontwikkeld is als Bali. Een authentieke plek waar je leeft in het moment. Het leven vindt buiten plaats, met je blote voeten in het zand. Azuurblauwe zee, uitgerekte stranden en palmbomen, zoals je het van een picture perfect eiland mag verwachten. Lombok is surfer’s paradise, een ideale plek als je van surfen houdt. 

lombok
lombok

Top reizen naar Indonesië

Reisorganisaties met reizen naar Indonesië

Meer blogs over Indonesië

Beoordelingen van Indonesië

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.4
Cultuur
8.4
Stranden
7.6
Steden
7.2
Eten & drinken
8.4
Activiteiten
8.1