Home
Blog
Juli 2014

Reisinspiratie

35 blogs geschreven in juli 2014
· Redactie
Net even anders door Zuid-Afrika: Top 3 must do’s
In Zuid-AFrika is veel te zien. Héél veel. Maar sommige dingen móet je nu eenmaal gezien hebben. Wij zetten er alvast 3 voor je op een rij!
· Redactie
New York's nieuwe attracties
Van 's werelds grootste reuzenrad tot een stadsstrand, New York heeft veel plannen om de stad nog aantrekkelijker te maken. Hier enkele attracties die je in de nabije toekomst zou kunnen bezoeken.
· Redactie
VIDEO: Zo mooi zag je Barcelona nog nooit
Het is geen geheim dat Barcelona een levendige internationale bestemming is, maar zo mooi en levendig als in deze twee minuten durende video zag je deze stad nog nooit.
· Redactie
's Werelds diepste grot: de Voronjagrot
In de onafhankelijke Georgische autonome republiek Abchazië bevindt zich de diepste grot ter wereld, de Voronjagrot. Het is de enige grot op aarde die dieper is dan 2000 meter.
· Redactie
Dubai gaat grootste onderwater park ter wereld bouwen
Waarom zou je nog in de rij gaan staan voor een thema park, als je diep kunt duiken in een onderwater pretpark? Dat behoort binnenkort tot de mogelijkheden in Dubai!
· Redactie
FOTOSERIE: 15 beeldschone landschappen
Van weelderige tropische stranden op de Seychellen tot de meedogenloze Bryce Canyon in Utah en de betoverende fjorden van Noorwegen: in deze serie 15 beelden die laten zien hoe mooi onze planeet is!
· Redactie
Dry Falls: De grootste waterval die niet meer bestaat
In het centrale deel van de Amerikaanse staat Washington, aan de andere kant van de Upper Grand Coulee van de Columbia River, ligt een hoge geschulpte afgrond bekend als Dry Falls. Ooit moet het de grootste waterval ter wereld zijn geweest.
· Redactie
De 10 mooiste infinity pools ter Wereld
Infinity pools behoren tot de mooiste zwembaden die door mensen zijn gemaakt en zijn meestal gelegen in een prachtig decor. Ze geven de illusie dat ze in de horizon opgaan en geen einde hebben. We stelden een lijst samen van de 10 mooiste infinity pools ter wereld!
· Redactie
VIDEO: Fascinerend Japan
Japan is wat ons betreft een van de meest fascinerende landen ter wereld. Een land met grote contrasten, waar eeuwenoude culturen en tradities hand in hand gaan met de hypermoderne tijd.
· Redactie
De Meteora kloosters in Griekenland
In de Griekse regio Thessalië bevinden zich op hoge rotspilaren de Meteora kloosters. Deze plek is al meerdere malen het decors geweest voor films en series, en het is goed te begrijpen waarom: deze plek is echt magisch.
· Redactie
De 15 meest hilarische dieren photobombs ooit
Wij houden van dieren, vooral als ze iets grappigs doen. Zoals poseren voor een selfie bijvoorbeeld. Waar dieren misschien nog wel beter in zijn is photobomben.
· Laurens Taekema
Avontuur in Dubai? Ga wakeboarden!
Wakeboarden in Dubai: je zal het er misschien niet direct verwachten, maar het kan. En zeer goed zelfs! Wij gingen het wakeboard avontuur aan tijdens ons bezoek aan Dubai.
· Redactie
FOTOSERIE: 25 keer Peru!
Peru staat bij veel reizigers hoog aangeschreven, en dat is niet voor niets. Het is niet alleen de Machu Picchu die het de moeite waard maakt om naar dit land in Zuid-Amerika af te reizen. De 25 foto's in deze serie laten je zien waarom je naar Peru zou moeten gaan.
· Redactie
Reisquote #1 - Life is an adventure...
In deze nieuwe rubriek gaan we mooie inspirerende reisquotes en travelquotes delen. Dit is de eerste :)
· Redactie
China gaat hoogste gebouw ter wereld bouwen
In China moet alles groot, groter grootst. Het is nog geen jaar geleden dat de bouw van een 838-meter hoge toren in Changsa in centraal China werd stilgelegd (nadat ze pas een paar dagen bezig waren), maar nu hebben architecten plannen onthuld voor een nog hoger gebouw.
· Redactie
Maya-stad Tikal in Guatemala
Chichén Itzá op het Mexicaanse schiereiland Yucatán mag dan misschien de bekendste stad uit het oude Mayarijk zijn, maar Tikal in Guatemala is waarschijnlijk de meest indrukwekkende. De ruïnes van Tikal liggen diep verborgen in de jungle van Guatemala.

Archief