Home
Blog
SRC Reizen blogs

Reisinspiratie

15 blogs over rondreizen met SRC Reizen
· Redactie
Nieuwe reislabels voor SRC
Van het noorden tot het zuiden van Afrika, van Midden- tot Zuid-Amerika en van Azië tot Oceanië: je kunt deze winter en komend voorjaar de meest exotische oorden met SRC verkennen!
· Redactie
Voordelig rondreizen met SRC-Cultuurvakanties
Goedkoop is niet altijd duurkoop! SRC-Cultuurvakanties heeft voor deze nazomer rondreizen naar de topbestemmingen Berlijn, Barcelona, Istanbul, Andalusië, Griekenland, Italiaanse steden van wereldfaam, Sicilië en China ingekocht tegen een extra scherpe prijs.
· Redactie
Een droom wordt werkelijkheid: de Trans-Siberische tour 2014
Wie kent de Trans-Siberië Express niet? Deze luxetrein over de illustere Transsiberische spoorlijn is meer dan alleen een verplaatsing van A naar B. De meer dan 100 jaar oude route gaat langs eeuwenoude bezienswaardigheden, uiteenlopende landschappen en interessante culturen.
· Redactie
Ontmoet vriendelijk Azië (met korting)!
Azië: eeuwenoude boeddhistische, hindoeïstische en islamitische tradities, schitterende architectuur, muziek en dans en een verfijnde keuken. Het is een paradijs van geuren en kleuren vol mysteries en een oeroude geschiedenis! Overal komt u prachtig natuurschoon tegen en wordt u gastvrij ontvangen door de vriendelijke bevolking.
· Redactie
Gratis SRC Magazine App
Om haar reizigers nog meer reisinspiratie en voorpret te bieden, heeft SRC-Cultuurvakanties een interactieve Magazine App gelanceerd. In verschillende kleurrijke magazines is het complete reisaanbod terug te vinden, maar de interactieve App biedt meer dan reisaanbod alleen.
· Redactie
SRC viert het Ruslandjaar
Nederland en Rusland vieren in 2013 het bilaterale Nederland-Ruslandjaar. Dit jaar wordt gevierd dat er 400 jaar betrekkingen zijn tussen beide landen. Tal van Nederlandse musea, culturele instellingen en (lokale) overheden besteden met tentoonstellingen, evenementen en andere activiteiten aandacht aan het Ruslandjaar.
· Redactie
Aanbieding voor een rondreis Zuid-Afrika
Zuid-Afrika ligt in de zuidpunt van het continent Afrika, dat onder andere grenst aan Namibië, Botswana en Zimbabwe. Het land, dat nog niet eens zo heel lang geen apartheid meer kent, heeft een veelbewogen geschiedenis. Maar Zuid-Afrika is inmiddels een ideaal vakantieland: het heeft een warm, gematigd klimaat met weinig neerslag en veel zon. Bekijk deze geweldige aanbieding!
· Redactie
Nieuw bij SRC-Cultuurvakanties: wandelreizen
De paden op, de lanen in! Actieve reizigers met een voorliefde voor cultuur en natuur, kunnen dit nieuwe reisseizoen uitstekend terecht bij SRC-Cultuurvakanties. In het uitgebreide reisaanbod zijn naast de vertrouwde cultuurvakanties nu ook wandelreizen opgenomen.
· Redactie
Niew bij SRC-Cultuurreizen: Singlereizen
Bent u single of reist u alleen omdat uw partner of vrienden andere interesses hebben en heeft u grote belangstelling voor de wereld om u heen? Ga dan mee op een single reis van SRC-Cultuurvakanties. Op de single reizen ontdekt u, onder begeleiding van de uitstekende SRC-reisleiders, de cultuur van een land.
· Redactie
Sri Lanka, "De groene parel van de Indische Oceaan"
Marco Polo noemde Sri Lanka een van de mooiste eilanden ter wereld. Ook de Hollanders waren diep onder de indruk van dit weelderige eiland toen zij hier aan het begin van de 17e eeuw aanmeerden. Iedereen die hier voet aan wal zet kan deze bevindingen eigenlijk alleen maar beamen.
· Redactie
Recordaantal toeristen Spanje
Wat betreft het aantal toeristen, heeft Spanje in de afgelopen zomerperiode echt een goede tijd meegemaakt. Een recordaantal reizigers bracht deze zomer een bezoek aan een van de Spaanse costa’s of steden.
· Redactie
Verrassend en temperamentvol Andalusië
Al-Andalus is even verrassend als temperamentvol: van besneeuwde bergtoppen, woestijnen en stranden tot Moorse paleizen, kathedralen en de bruisende steden Granada, Córdoba en Sevilla. De enthousiaste Andalusiërs ontvangen u gastvrij en uitbundig, met tapas, flamenco en fiestas. Er wordt geleefd in Andalusië!
· Redactie
Vier de zomer in Scandinavië
Verfrissende steden, verbazingwekkende natuurwonderen en een verrijkende cultuur: vier vakantie in Scandinavië!
· Redactie
Ontdek Groot-Brittannië
Maak een rondreis door Groot-Brittannië en ontdek prachtige landschappen, heuze kastelen, de verbazingwekkend goede keuken en de rijke cultuur!
· Redactie
Droomreizen van reisleiders
Wie heeft er nou niet een land, regio of stad in zijn gedachten om ooit nog eens te zien, om van de ultieme droomreis nog maar niet te spreken… Zo ook de reisleiders van SRC-Cultuurvakanties. Alleen krijgen daadwerkelijkheid de mogelijkheid om hun eigen droomreis samen te stellen én te maken met SRC-reizigers.

Archief

>