Home
Blog
Algemeen
Niew bij SRC-Cultuurreizen: Singlereizen

Niew bij SRC-Cultuurreizen: Singlereizen

op 28 december 2012
1 minuut leestijd
Niew bij SRC-Cultuurreizen: Singlereizen

Bent u single of reist u alleen omdat uw partner of vrienden andere interesses hebben en heeft u grote belangstelling voor de wereld om u heen? Ga dan mee op een single reis van SRC-Cultuurvakanties. Op de single reizen ontdekt u, onder begeleiding van de uitstekende SRC-reisleiders, de cultuur van een land.

Bent u single of reist u alleen omdat uw partner of vrienden andere interesses hebben en heeft u grote belangstelling voor de wereld om u heen? Ga dan mee op een single reis van SRC-Cultuurvakanties. Op de single reizen ontdekt u, onder begeleiding van de uitstekende SRC-reisleiders, de cultuur van een land. Op een ongedwongen en gezellig manier kunt u met gelijkgestemden genieten van een prachtige cultuurreis.

SRC-Cultuurvakanties presenteert in 2013 single reizen naar verschillende uiteenlopende bestemmingen: van een reis naar het zonovergoten Andalusië, een safari door Zuid-Afrika, een avontuurlijke ontdekkingstocht door China of een stedentrip naar Barcelona of Istanbul. Cultuur ontdekken met je medereizigers staat bij de single reizen voorop.

Directeur Robert Ermers: ‘Natuurlijk zijn alleenreizenden van harte welkom op al onze cultuurvakanties, maar het is ons gebleken dat veel alleenreizenden graag op pad gaan in een groep met andere single reizigers. Dus mochten u vrienden, partner of familie er andere vakantieplannen op na houden of bent u single, dan kan ik u onze single reizen absoluut aanbevelen. Iedereen die om welke reden dan ook alleen op pad gaat, is op onze single reizen van harte welkom.’

Een single reis van SRC-Cultuurvakanties heeft in de meeste gevallen een aangepast programma, waarbij extra excursies worden aangeboden en er tijd is voor gezamenlijke diners en lunches om elkaar te leren kennen. Natuurlijk is er op deze reizen ook ruimte voor eigen invulling. Een middagje op eigen gelegenheid op pad gaan behoort altijd tot de mogelijkheden. Op de single reizen verblijft de alleenreizende altijd in 2-persoons-kamers voor alleengebruik. Daarnaast zijn de groepen niet te groot (minimaal 10 en maximaal 29 deelnemers), zodat de reizigers elkaar goed kunnen leren kennen.

Op alle reizen van SRC-Cultuurvakanties zijn alleenreizenden van harte welkom, maar op de single reizen weet je zeker dat je niet de enige alleenreizende bent!

SRC biedt single reizen aan naar: Duitsland, Italië, Spanje, Malta, Turkije, Marokko, China, Zuid-Afrika, India, Indonesië en Panama en Costa Rica. 

Top reizen met SRC Reizen

Meer blogs over SRC Reizen

Beoordelingen van SRC Reizen

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accommodatie
6.6
Vervoer
8.3
Reisleiding
9.2
Prijs / Kwaliteit
6.3
Algemeen
7.2