Home
Blog
Algemeen
Nieuwe reislabels voor SRC

Nieuwe reislabels voor SRC

op 21 oktober 2014
1 minuut leestijd
Nieuwe reislabels voor SRC

Van het noorden tot het zuiden van Afrika, van Midden- tot Zuid-Amerika en van Azië tot Oceanië: je kunt deze winter en komend voorjaar de meest exotische oorden met SRC verkennen!

Dat avontuur kun je nu ook op verschillende manieren beleven. SRC introduceert namelijk twee nieuwe ‘reislabels’. Daarom kun je nu, behalve de vertrouwde cultuurvakantie, ook rondreizen en individuele reizen met SRC maken. Natuurlijk zijn deze nieuwe reizen met evenveel zorg en expertise samengesteld. Zoals je van SRC gewend bent!

Tijdens een rondreis kun je ontspannen de wereld verkennen. Een SRC-rondreis is een groepsreis die je gegarandeerd de belangrijkste bezienswaardigheden van je vakantieland laat zien. Daarnaast heb je tijdens deze reis veel individuele vrijheid, zodat je ontspannen en op je eigen manier een prachtige bestemming kunt verkennen. En, ook niet onbelangrijk: deze relaxte reizen zijn uitermate scherp geprijsd!

Het andere nieuwe reislabel van SRC, de individuele reis, is dé reis voor als je wel zelf je vakantieland wilt ontdekken, maar met de zekerheid en het gemak van een goed georganiseerde reis waarbij er al veel voor je geregeld is. De vaste route toont je de mooiste plekjes, maar er is ook veel ruimte om zelf op ontdekking te gaan. Bij bijna elke reis kun je excursies bijboeken, andere hotels kiezen of je reis uitbreiden met een (strand)verlenging. Zo kun je je individuele reis nog unieker maken.

Reis zoals je wilt met SRC! Benieuwd naar het mooie reisaanbod? Het prachtige, nieuwe magazine van SRC neemt je mee naar verre bestemmingen!

Top reizen met SRC Reizen

Beoordelingen van SRC Reizen

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accommodatie
6.6
Vervoer
8.3
Reisleiding
9.2
Prijs / Kwaliteit
6.3
Algemeen
7.2