Home
Blog
Suzanne van Duijn
Suzanne van Duijn

Suzanne van Duijn

Suzanne van Duijn (a.k.a. SuusjeQ) is freelance reisblogger voor Rondreis.nl. Met haar 29 jaar heeft ze al aardig wat van de wereld gezien. Suzanne reisde al naar meer dan 40 landen in vijf continenten. Zuidoost-Azië blijft favoriet. Hoog op de bucketlist staan Southwest USA, Japan, Zuid(elijk)-Afrika en eilanden in de Pacific. Genoeg ervaring voor inspirerende artikelen dus! Op haar eigen blog Artikel255.nl vertelt ze hoe je een reisverslaving met een carrière kunt combineren.

Reisinspiratie

583 artikelen door Suzanne van Duijn
· Suzanne van Duijn
De 10 beste (luxe) hotels in Las Vegas
Las Vegas: stad van het gokken, de casino's, the Strip, de glitter & glamour én natuurlijk de befaamde hotels. Want die zijn er in overvloed. Het zijn de beste, het zijn de grootste, het zijn de duurste én uiteraard de meest luxe hotels. Tijd voor een lijstje!
· Suzanne van Duijn
15 typische reacties als je vertelt dat je wéér op reis gaat
Jij bent een reiziger. Wanneer je in Nederland bent kun je niet wachten om je tas in te pakken voor je volgende avontuur. Logisch! De reacties op jouw reislust lopen echter nogal uiteen en zijn niet altijd even positief. Wij geven je 15 van die typerende reacties op jouw reisplannen. Je herkent ze vast!
· Suzanne van Duijn
17 dingen die je leert als je voor het eerst in Zuidoost-Azië gaat rondreizen
Zuidoost-Azië is zoveel meer dan chaotische steden, bountystranden, fullmoonparties, en rijst. Maak jij voor het eerst een reis door dit backpack-walhalla? Dan ga je een héle leerzame tijd tegemoet. Deze 17 leermomentjes zul je sowieso hebben!
· Suzanne van Duijn
De 12 mooiste nationale parken van Amerika
Vergeet New York, move over LA! De VS bezoek jij de volgende keer voor de prachtige natuur. Rondreis.nl zet de mooiste nationale parken van Amerika voor je op een rij. Wat een fantastische plekken!
· Suzanne van Duijn
Nador in Marokko: Dé toekomstige luxebestemming van Noord-Afrika?
Nu is Nador nog een authentiek Berber-stadje waar alleen Marokkanen komen, maar straks kun je er een luxe villa van een rijke sheik huren! Rondreis.nl ging naar Nador om een stad te zien die over een paar jaar niet meer wordt herkend.
· Suzanne van Duijn
25 dingen die alleen echte reizigers begrijpen
Ben jij besmet met het reisvirus? Dan herken jij je zeker in deze dingen!
· Suzanne van Duijn
Top 25 dingen om te doen in New York
In 'The city that nevers sleeps' is zoveel leuks te beleven, dat je zelf ook eigenlijk niet wilt slapen. Want hoe prop je deze 25 activiteiten in één stedentrip New York?
· Suzanne van Duijn
10x de lekkerste Thaise gerechten
Er zijn veel redenen om naar Thailand te gaan, maar het eten is toch wel de allerbeste. Bekijk deze tien gerechten en je weet waar jouw volgende trip heen gaat.
· Suzanne van Duijn
Amerikaanse opa maakt gave boomhut van 3 verdiepingen voor kleinkinderen
Hoezo boomhut? Dit is een complete treehouse gemaakt door een opa in Massachusetts. Het bouwwerk telt maarliefst 3 verdiepingen, is 13 meter hoog en heeft een oppervlakte van 73 vierkante meter. Wij weten wel wie de "opa van het jaar" award krijgt dit jaar!
· Suzanne van Duijn
3 weken rondreizen in Nieuw-Zeeland: dit móet je zien
Op 24 uur vliegen afstand van Nederland ligt – in de schaduw van Australië – het prachtige Nieuw-Zeeland. Ja, het is een lange reis. Maar dat is het meer dan waard! En in tegenstelling tot Oz, rijd je in drie weken bijna het hele land rond.
· Suzanne van Duijn
5x Schitterende hotels op Bali voor minder dan € 70
In Amsterdam kost een hotelkamer je gemiddeld 142 euro per nacht. In Indonesië zit je op Bali daarvoor ongedompeld in luxe. En twee nachten! Zet deze Balinese hotels dus maar op je verlanglijstje.
· Suzanne van Duijn
7 absolute must-sees in Maleisië
Zeg je Maleisië, dan zeg je prachtige Expeditie Robinson-waardige eilanden. Sterker nog: Expeditie Robinson werd al vaak in Maleisië opgenomen. Maar het land heeft nog veel meer moois te bieden. Dit zijn de zeven must-sees van deze Aziatische parel.
· Suzanne van Duijn
10 redenen om alleen op reis te gaan
Alleen reizen. Het lijkt misschien eng, maar heb je ooit iemand gesproken die alleen op reis was geweest en daar spijt van had? In je eentje de wereld ontdekken is niet alleen heel gaaf, maar ook ontzettend leerzaam! Lees deze blog voor een duwtje in de rug.

Archief