Home
Blog
Algemeen

Reisinspiratie

632 blogs in de rubriek Algemeen
· Redactie
Boek een reis bij FOX vakanties reis en ontvang gratis het boek van Floortje Dessing
FOX Vakanties bestaat dit jaar 15 jaar en dat vieren ze graag samen met de reizigers! Bij een nieuwe boeking met vertrek in april, mei of juni 2011 ontvang je gratis het nieuwste boek van Floortje Dessing genaamd "365 dagen onderweg."
· Redactie
Eén visum voor heel Zuidoost-Azië
Toeristen kunnen binnenkort genieten van een wellnesskuur op Bali, gaan shoppen in Singpore en relaxen op een Thais strand met één en hetzelfde visum.
· Redactie
Landenspecials bestaat 5 jaar: compleet vernieuwde site
Landenspecials bestaat deze maand exact 5 jaar en viert dit met een compleet vernieuwde site. Sinds de oprichting van Landenspecials in 2006 heeft de website een enorme groei doorgemaakt. Inmiddels is Landenspecials uitgegroeid tot een ware kennisbron voor de vakantieganger.
· Redactie
Fox reizen Thailand Landendagen
Op zaterdag 14 en zondag 15 mei 2011 organiseert rondreisorganisatie FOX reizen de Thailand landendagen. Deze dagen zullen volledig in het teken van Thailand staan, zodat je alvast in de vakantiestemming kunt komen!
· Redactie
FOX Vakanties beste Touroperator 2010/2011 naar Indonesië
Tijdens de grootste beurs voor de reisbranche in Berlijn afgelopen week, heeft FOX Vakanties uit de handen van de Minister van Toerisme van Indonesië de Award voor "Indonesia Top Touroperator 2010/2011" in ontvangst mogen nemen.
· Redactie
Telefoneren in het vliegtuig
Het bekende plaatje en praatje dat je je mobiele telefoon uit moet zetten tijdens de vlucht gaat snel verdwijnen vermoedelijk. Emirates heeft nu een service waardoor het mogelijk is om met je eigen mobiele telefoon te bellen en gebeld te worden.
· Redactie
10 meest gebruikte woorden op reis 10 meest gebruikte woorden op reis
Wil je niet met je mond vol tanden staan in het buitenland, dan is het aan te raden om van tevoren de belangrijkste woorden in de lokale taal op te zoeken en uit je hoofd te leren. Hier een overzicht van frasen die onontbeerlijk zijn op reis.
· Redactie
Meer vakantieplannen voor de zomer
Iets meer Nederlanders zijn van plan er deze zomer op uit te trekken dan in 2010 aan het begin van het jaar het geval was.
· Redactie
Familiereis maken?
Ga je een familiereis of verre reis met kinderen maken? Dan kun je ook terecht op de website nieuwe website Familiereis.nl. Op deze site staan alleen familiereizen voor ouders die een verre reis met kind willen maken.
· Redactie
Op vakantie gaan blijft voor Nederlanders
Ruim de helft van de vakanties zal in het buitenland doorgebracht worden (18.4 miljoen), iets minder dan de helft in eigen land (17.7 miljoen). Is het mooi weer in Nederland, dan komt het aantal binnenlandse vakanties hoger uit.
· Redactie
Djoser beste rondreis touroperator 2010
Star Alliance heeft voor de vierde keer ‘awards’ uitgereikt aan reisagenten. Djoser won de eerste prijs in de categorie beste touroperator van 2010!
· Redactie
Thailand erg in trek met kerst 2010
De Nederlandse reiziger brengt steeds vaker de kerstdagen in het buitenland door. Maar waar vieren Nederlanders dan precies Kerst?
· Redactie
Boek voor 2011 je rondreis bij Baobab en win je reissom terug
Baobab reizen heeft een voor het einde van dit jaar een speciale actie. Je kunt namelijk je complete reissom terugwinnen!  
· Redactie
Sawadee op de Vakantiebeurs 2011
Van woensdag 12 t/m zondag 16 januari aanstaande kun je in de Jaarbeurs in Utrecht terecht voor het zoeken naar de mooiste rondreizen voor het komende jaar. Sawadee staat dit jaar met twee stands op Vakantiebeurs!
· Redactie
Win elke maand een rondreis bij Sawadee
Vanaf december 2010 geeft Sawadee reizen een half jaar lang elke maand een onvergetelijke avontuurlijke rondreis weg aan een Sawadee fan!
· Redactie
Indonesië gastland verre rondreisbestemmingen op Vakantiebeurs
Voor de tweede achtereenvolgende keer is Indonesië ‘Gastland Verre Bestemmingen’ op de Vakantiebeurs.
· Redactie
Nieuwe website voor Tiara Tours
Tiara Tours heeft een nieuwe website gelanceerd.
· Redactie
Sawadee rondreis infodagen
Rondreisorganisatie Sawadee organiseert de komende maanden informatiedagen door het hele land. Tijdens deze dagen kun je kennis maken met Sawadee, de rondreizen en de mensen achter de reizen.
· Redactie
Vakantiebeurs 2011 - kaartverkoop is gestart
De online kaartverkoop voor de Vakantiebeurs is gestart op de website van de Vakantiebeurs. Middagkaarten zijn al beschikbaar vanaf € 10.

Archief

>