Home
Blog
Algemeen

Reisinspiratie

607 blogs in de rubriek Algemeen
· Redactie
De beste taxirit
Waar ter wereld kun je eigenlijk het best per taxi reizen? De boekingssite hotels.com deed er eerder dit jaar onderzoek naar en informeerde bij diverse reizigers onder meer naar beschikbaarheid en betaalbaarheid van taxi’s in verschillende plaatsen.
· Redactie
Reis naar de zon!
De winter zit er in Nederland alweer aan te komen, na een zomer die helaas amper noemenswaardig is geweest. Hoe kun je die slechte zomer zo snel mogelijk vergeten? Bijvoorbeeld door een reis naar de zon in te plannen.
· Redactie
Last minutes
Last minutes zijn erg in trek bij Nederlanders deze zomervakantie. Niet gek, met het weer van de afgelopen weken in Nederland. Volgens de website Last-Minutes.nl zijn er ruim een kwart meerlast minute boekingen gedaan in vergelijking met dezelfde periode in 2010.
· Redactie
Muggen
Het zal niemand ontgaan zijn dat er aardig wat muggen in de lucht hangen. Niet alleen op vakantie in het buitenland, maar ook in Nederland hebben we er steeds vaker last van. Het vervelende gezoem houdt je ’s nachts uit je slaap en het geprik is ook behoorlijk vervelend. In de aanval dus!
· Redactie
Waar gaat de reis naartoe?
Je hebt eindelijk vakantie en kunt bijna niet wachten om die langverwachte en zwaar verdiende vakantie te gaan boeken. Maar waar gaat de reis naartoe en wie bepaalt dat binnen jouw gezin, relatie of vriendenkring?
· Redactie
FOX Vakanties bestaat 15 jaar: feest!
FOX Vakanties bestaat dit jaar 15 jaar en dat wordt gevierd met speciale jubileum aanbiedingen! Op de website van FOX Vakanties vind je deze acties.
· Redactie
Reiziger of tourist?
Volgens de van Dale is een reiziger: iemand die reist en een toerist: iemand die voor zijn plezier reist. In de praktijk zal een individuele reiziger op zoek naar nieuwe ervaringen en belevenissen vaak minstens zoveel plezier beleven dan de toerist die zich beperkt tot de meer toeristisch gebaande paden.
· Redactie
Grootste deel vakantiegeld gaat op aan vakantie
AMSTERDAM - Het grootste gedeelte van het vakantiegeld wordt daadwerkelijk aan de vakantie uitgegeven. 15 procent van de Nederlanders geeft het jaarlijkse extraatje echter uit aan achterstallige betalingen en schulden.
· Redactie
FOX Vakanties valt in de prijzen bij Zoover Awards
FOX Vakanties heeft een Zoover Award gewonnen in de categorieën 'Populairste Aanbieder Verre Reizen' en 'Beste Vakantiesite'.
· Redactie
Hotelkamer in Nederland 5 procent duurder
De gemiddelde hotelkamerprijs in Nederland is met 5 procent gestegen in 2010. Reizigers betaalden gemiddeld 105 euro per hotelovernachting in ons land. Dat blijkt uit de Hotel Price Index van boekingssite Hotels.com.
· Redactie
Baobab wint twee Zoover Awards
Baobab groepsreizen heeft gisteren maar liefst twee Zoover Awards in de wacht gesleept.
· Redactie
Dengue steeds groter gevaar voor vakantiegangers
Het Havenziekenhuis Rotterdam meldt dat het meer dengue- dan malariapatienten heeft. Steeds meer vakantiegangers krijgen te maken met de snelst groeiende (sub)tropische ziekte, Dengue. Dengue komt wereldwijd steeds vaker voor en vormt in veel landen een toenemend probleem.
· Redactie
Vakantie onverwacht duurder door naheffing
Voor veel mensen in ons land wordt de vakantie de komende zomer duurder dan in eerste instantie berekend. Als gevolg van de stijgende olieprijzen sturen veel reisorganisaties hun klanten nog een naheffing die, afhankelijk van de reisbestemming, kan oplopen tot 90 euro per persoon.
· Redactie
Boek een reis bij FOX vakanties reis en ontvang gratis het boek van Floortje Dessing
FOX Vakanties bestaat dit jaar 15 jaar en dat vieren ze graag samen met de reizigers! Bij een nieuwe boeking met vertrek in april, mei of juni 2011 ontvang je gratis het nieuwste boek van Floortje Dessing genaamd "365 dagen onderweg."
· Redactie
Eén visum voor heel Zuidoost-Azië
Toeristen kunnen binnenkort genieten van een wellnesskuur op Bali, gaan shoppen in Singpore en relaxen op een Thais strand met één en hetzelfde visum.
· Redactie
Landenspecials bestaat 5 jaar: compleet vernieuwde site
Landenspecials bestaat deze maand exact 5 jaar en viert dit met een compleet vernieuwde site. Sinds de oprichting van Landenspecials in 2006 heeft de website een enorme groei doorgemaakt. Inmiddels is Landenspecials uitgegroeid tot een ware kennisbron voor de vakantieganger.
· Redactie
Fox reizen Thailand Landendagen
Op zaterdag 14 en zondag 15 mei 2011 organiseert rondreisorganisatie FOX reizen de Thailand landendagen. Deze dagen zullen volledig in het teken van Thailand staan, zodat je alvast in de vakantiestemming kunt komen!
· Redactie
FOX Vakanties beste Touroperator 2010/2011 naar Indonesië
Tijdens de grootste beurs voor de reisbranche in Berlijn afgelopen week, heeft FOX Vakanties uit de handen van de Minister van Toerisme van Indonesië de Award voor "Indonesia Top Touroperator 2010/2011" in ontvangst mogen nemen.
· Redactie
Telefoneren in het vliegtuig
Het bekende plaatje en praatje dat je je mobiele telefoon uit moet zetten tijdens de vlucht gaat snel verdwijnen vermoedelijk. Emirates heeft nu een service waardoor het mogelijk is om met je eigen mobiele telefoon te bellen en gebeld te worden.

Archief

>