Home
Blog
Algemeen

Reisinspiratie

607 blogs in de rubriek Algemeen
· Redactie
10 meest gebruikte woorden op reis 10 meest gebruikte woorden op reis
Wil je niet met je mond vol tanden staan in het buitenland, dan is het aan te raden om van tevoren de belangrijkste woorden in de lokale taal op te zoeken en uit je hoofd te leren. Hier een overzicht van frasen die onontbeerlijk zijn op reis.
· Redactie
Meer vakantieplannen voor de zomer
Iets meer Nederlanders zijn van plan er deze zomer op uit te trekken dan in 2010 aan het begin van het jaar het geval was.
· Redactie
Familiereis maken?
Ga je een familiereis of verre reis met kinderen maken? Dan kun je ook terecht op de website nieuwe website Familiereis.nl. Op deze site staan alleen familiereizen voor ouders die een verre reis met kind willen maken.
· Redactie
Op vakantie gaan blijft voor Nederlanders
Ruim de helft van de vakanties zal in het buitenland doorgebracht worden (18.4 miljoen), iets minder dan de helft in eigen land (17.7 miljoen). Is het mooi weer in Nederland, dan komt het aantal binnenlandse vakanties hoger uit.
· Redactie
Djoser beste rondreis touroperator 2010
Star Alliance heeft voor de vierde keer ‘awards’ uitgereikt aan reisagenten. Djoser won de eerste prijs in de categorie beste touroperator van 2010!
· Redactie
Thailand erg in trek met kerst 2010
De Nederlandse reiziger brengt steeds vaker de kerstdagen in het buitenland door. Maar waar vieren Nederlanders dan precies Kerst?
· Redactie
Boek voor 2011 je rondreis bij Baobab en win je reissom terug
Baobab reizen heeft een voor het einde van dit jaar een speciale actie. Je kunt namelijk je complete reissom terugwinnen!  
· Redactie
Sawadee op de Vakantiebeurs 2011
Van woensdag 12 t/m zondag 16 januari aanstaande kun je in de Jaarbeurs in Utrecht terecht voor het zoeken naar de mooiste rondreizen voor het komende jaar. Sawadee staat dit jaar met twee stands op Vakantiebeurs!
· Redactie
Win elke maand een rondreis bij Sawadee
Vanaf december 2010 geeft Sawadee reizen een half jaar lang elke maand een onvergetelijke avontuurlijke rondreis weg aan een Sawadee fan!
· Redactie
Indonesië gastland verre rondreisbestemmingen op Vakantiebeurs
Voor de tweede achtereenvolgende keer is Indonesië ‘Gastland Verre Bestemmingen’ op de Vakantiebeurs.
· Redactie
Nieuwe website voor Tiara Tours
Tiara Tours heeft een nieuwe website gelanceerd.
· Redactie
Sawadee rondreis infodagen
Rondreisorganisatie Sawadee organiseert de komende maanden informatiedagen door het hele land. Tijdens deze dagen kun je kennis maken met Sawadee, de rondreizen en de mensen achter de reizen.
· Redactie
Vakantiebeurs 2011 - kaartverkoop is gestart
De online kaartverkoop voor de Vakantiebeurs is gestart op de website van de Vakantiebeurs. Middagkaarten zijn al beschikbaar vanaf € 10.
· Redactie
Jongerenreis boeken? Ga naar jongerenreis.nl
Vandaag is er een nieuwe website speciaal voor jongerenreizen gelanceerd: Jongerenreis.nl! Deze site vergelijkt alle jongerenreizen, jongerenvakanties en feestvakanties. Ideaal voor als je op zoek bent naar een jongerenreis dus!
· Redactie
Nieuwe website voor SUMMUM
Reisorganisatie SUMMUM heeft een nieuwe website gelanceerd. Deze ziet er een stuk beter uit in vergelijking met de vorige.
· Redactie
Zwitserland duurste bestemming van Europa
Zwitserland is het land met de hoogste hotelkamerprijs in Europa. Reizigers uit de eurozone betaalden er gemiddeld €138 voor een overnachting in het tweede kwartaal van 2010. 
· Redactie
De vijf beste hotels van Azië
Reisjournalisten van The Sunday Times hebben gewikt, gewogen en hun oordeel geveld. Dit zijn in hun ogen de vijf beste hotels van Azië. Duur dat wel maar er zit ook een pareltje tussen van slechts 80 euro voor een kamer met ontbijt.
· Redactie
Nieuw paspoort in 2011
Nederland krijgt volgend jaar een nieuw model paspoort. Dat zal nog beter bestand moeten zijn tegen misbruik en vervalsing. Dat heeft de staatssecretaris van Binnenlandse Zaken de Tweede Kamer laten weten.

Archief

>