Home
Blog
Algemeen
De voordelen van solo reizen

De voordelen van solo reizen

op 2 januari 2012
1 minuut leestijd
De voordelen van solo reizen

Soms krijg je een ander niet zo ver om ook enthousiast te worden over die ene reisbestemming die jij al heel lang op je reislijst hebt staan. Dan kun je daar uitgebreid over gaan zitten mokken, maar misschien is het verstandiger en leuker om gewoon in je eentje op reis te gaan. Dat heeft namelijk best een aantal voordelen.

Soms krijg je een ander niet zo ver om ook enthousiast te worden over die ene reisbestemming die jij al heel lang op je reislijst hebt staan. Daar kun je dan uitgebreid over blijven zitten mokken, maar misschien is het verstandiger en leuker om gewoon in je eentje op reis te gaan. Dat heeft namelijk best een aantal voordelen.

Het grootste voordeel is natuurlijk dat je met niemand anders rekening hoeft te houden en dus precies kunt doen waar jij zin in hebt. Je hoeft geen bezienswaardigheden te bezoeken die jou niet interesseren of te discussiëren over het eten, de financiën en wel of geen dag aan het strand.

Een ander voordeel is dat je als alleen reizende vaak veel sneller met anderen in een gesprek verwikkeld raakt en misschien wel nieuwe contacten legt. Als je constant met je vriend(en) optrekt, word je namelijk niet zo snel door een vreemde aangesproken.

Top reizen naar Solo

Beoordelingen van Solo

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.