Reisinspiratie

89 blogs in de rubriek Vliegen
· Redactie
Singapore Airlines gekozen tot beste luchtvaartmaatschappij
Singapore Airlines is verkozen tot beste luchtvaartmaatschappij voor 2010.
· Redactie
De top 10 meest onveilige vliegtuigtuigmaatschappijen
Van alle vervoersmiddelen die er zijn, is het vliegtuig de meest veilige blijkt uit cijfers. Maar wanneer je een vliegtuigongeluk krijgt, is de kans op overleving wel het kleinst. Goed om te weten welke vliegtuigmaatschappijen niet in rijtje ‘veilig’ thuishoren dus. Al geeft dat nog geen garantie natuurlijk.
· Redactie
Air China van Dusseldorf naar Beijing
Air China gaat vanaf eind maart 2011 vliegen tussen Dusseldorf en Beijing.
· Redactie
Indonesië vraagt niet meer over Merapi te vliegen
De Indonesische autoriteiten hebben de luchtvaartmaatschappijen verzocht niet meer over de Merapi te vliegen. De vulkaan heeft vanmorgen opnieuw aswolken uitgestoten.
· Redactie
Schiphol wil gratis internet bieden aan passagiers
Schiphol  - Gratis internetten via draadloze verbindingen (Wifi) is op steeds meer plaatsen mogelijk zoals in openbare gebouwen, restaurants en hotels. Ook Schiphol wil graag gratis draadloos internet aanbieden.
· Redactie
Eten vliegtuig verliest smaak door lawaai
Manchester -  Het is niet de schuld van de kok als eten dat tijdens vluchten wordt geserveerd slecht smaakt. Onderzoekers claimen dat dit komt door het geluid van de motoren tijdens een vlucht.
· Redactie
Nieuwe bestemming Ryanair: Talinn, Estland
Ryanair krijgt er vanaf 13 december een nieuwe bestemming bij: de Estse hoofdstad Tallinn. Vanaf Düsseldorf Weeze zal er drie keer per week een vliegtuig naar de stad aan de Finse golf vetrekken.
· Redactie
Singapore Airlines vliegt voor het eerst naar Zuid-Amerika
SINGAPORE - Singapore Airlines gaat voor het eerst vliegen op een bestemming in Zuid-Amerika. Vanaf maart 2011 vliegt de maatschappij drie keer per week via Barcelona naar de Braziliaanse miljoenenstad Sao Paulo.
· Redactie
Ryanair wil ook op grote luchthavens gaan vliegen
Ryanair wil ook op grotere Europese luchthavens gaan vliegen. De vertragende groei zet de grootste lagekostenmaatschappij van Europa aan tot een wijziging van haar strategie om enkel op goedkopere luchthavens te mikken.
· Redactie
Schiphol is beste luchthaven van Europa
AMSTERDAM -  Amsterdam Airport Schiphol is door Britse zakenreizigers verkozen tot winnaar van de Business Traveller Award in de categorie 'Beste vliegveld in Europa 2010'. Het Nederlandse vliegveld liet hiermee de andere genomineerde luchthavens Londen, München en Zürich achter zich.
· Redactie
Martinair stopt met passagiersvluchten
AMSTERDAM -  Martinair stopt na 52 jaar met passagiersvluchten en gaat alleen met vracht verder. De passagierslijnen, toestellen en personeelsleden gaan over naar Transavia of KLM.
· Redactie
Vanaf november tien vluchten per week naar Tokio
KLM versterkt haar positie in Japan door vanaf november drie extra vluchten per week uit te voeren tussen Amsterdam Airport Schiphol en Tokio Narita International Airport. Het totaal komt dan op tien vluchten per week. Hiermee zet KLM een historische stap in de verdere versterking van de lange relatie tussen Nederland en Japan en komt KLM tegemoet aan de vraag van vele Japanse bedrijven in Nederland.
· Redactie
easyJet: nu ook Berlijn, Barcelona en Manchester
Lowcost luchtvaartmaatschappij easyJet breidt haar routenetwerk vanaf Amsterdam de komende tijd sterk uit met vluchten naar Barcelona, Berlijn en Manchester.

Archief

>