Home
Blog
Vliegen
Vanaf november tien vluchten per week naar Tokio

Vanaf november tien vluchten per week naar Tokio

op 9 juli 2010
1 minuut leestijd
Vanaf november tien vluchten per week naar Tokio
KLM versterkt haar positie in Japan door vanaf november drie extra vluchten per week uit te voeren tussen Amsterdam Airport Schiphol en Tokio Narita International Airport. Het totaal komt dan op tien vluchten per week. Hiermee zet KLM een historische stap in de verdere versterking van de lange relatie tussen Nederland en Japan en komt KLM tegemoet aan de vraag van vele Japanse bedrijven in Nederland.
De drie nieuwe vluchten worden uitgevoerd met een Boeing 747-400 combi. Dit toestel biedt plaats aan 275 passagiers en 35 ton vracht. Vlucht KL863 vertrekt vanaf 4 november 2010 op donderdag, vrijdag en zaterdag om 13:50 uur vanaf Schiphol en komt de volgende dag aan in Tokio om 08.55. De retourvlucht KL864, vertrekt uit Tokio op vrijdag, zaterdag en zondag om 12:00 uur en keert de dezelfde dag terug in Amsterdam om 15:35  uur. De vluchten zijn vanaf heden te boeken via de reserveringsystemen en op www.klm.com.

Groeimarkt
Azië blijft een van de strategische groeimarkten voor KLM. Afgelopen jaren heeft KLM haar klanten een steeds bredere portfolio aan mogelijkheden geboden op Azië. Zo werden in de afgelopen periode Hangzhou (China) en Denpasar (Indonesië) toegevoegd aan het intercontinentale netwerk van KLM op Schiphol. Verder waren er frequentie uitbreidingen op Osaka, Shanghai, Seoul en Chengdu.

Top reizen naar Japan

Reisorganisaties met reizen naar Japan

Beoordelingen van Japan

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.3
Cultuur
8.4
Stranden
6.8
Steden
9
Eten & drinken
8.5
Activiteiten
8.6