Home
Blog
Vliegen
easyJet: nu ook Berlijn, Barcelona en Manchester

easyJet: nu ook Berlijn, Barcelona en Manchester

op 5 juli 2010
1 minuut leestijd
easyJet: nu ook Berlijn, Barcelona en Manchester
Lowcost luchtvaartmaatschappij easyJet breidt haar routenetwerk vanaf Amsterdam de komende tijd sterk uit met vluchten naar Barcelona, Berlijn en Manchester.

Lowcost luchtvaartmaatschappij easyJet breidt haar routenetwerk vanaf Amsterdam de komende tijd sterk uit met vluchten naar Barcelona, Berlijn en Manchester. Daarmee gaat easyJet concurreren met Transavia, dat met Berlijn en Barcelona twee belangrijke routes onderhoudt.

Vanaf 31 oktober aanstaande vliegt easyJet dagelijks van de Nederlandse hoofdstad naar de luchthaven Berlijn Schönefeld. Daarnaast vertrekt easyJet vanaf 1 november dagelijks vanaf Amsterdam naar het Britse Manchester en het Spaanse Barcelona.

Achttien steden

Met de komst van de Berlijn, Barcelona  en Manchester routes komt het totale aantal routes vanaf Amsterdam Airport Schiphol vanaf eind oktober op een totaal van 18.

Twaalf keer naar Berlijn

Berlijn is de eerste Duitse stad die easyJet vanaf Amsterdam gaat aandoen.  Vanaf 31 oktober kunnen passagiers twaalf keer per week in de ochtend en avond naar de Duitse stad vliegen voor 45,98 euro, het minimum tarief voor de heen en terugreis inclusief belastingen en toeslagen.

Barcelona

Eén dag later openen de routes Barcelona en Manchester. De Spaanse stad ligt voor de liefhebbers nu voor een klein bedrag binnen handbereik. Voor 47,98 euro, heen- en terugreis inclusief belastingen en toeslagen, kunnen reizigers één keer per dag naar Barcelona vertrekken. 

Manchester
Ook de vluchten naar Manchester vinden twaalf keer per week plaats. Iedere ochtend en avond kan er voor 64,38 eurpo een uitstapje worden gemaakt naar de stad in het noorden van Engeland.

Na Madrid nu ook Barca
easyJet startte november vorig jaar al een verbinding vanaf Amsterdam Airport Schiphol naar het Spaanse Madrid. Barcelona is de tweede stad in Spanje die vanaf Amsterdam wordt toegevoegd aan het easyJet netwerk. Door het toevoegen van Berlijn aan het easyJet routenetwerk in Nederland, vliegt easyJet nu ook voor het eerst vanaf de Nederlandse hoofdstad naar onze Oosterburen. Manchester is de 5de stad in het Verenigd Koninkrijk waar easyJet op gaat vliegen. 

Bron: OpReisGids.nl

Beoordelingen van de Jong Intra

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accommodatie
6.9
Vervoer
6.5
Reisleiding
5.4
Prijs / Kwaliteit
6.6
Algemeen
6.4