Home
Blog
Thailand blogs

Reisinspiratie

128 blogs over Rondreizen in Thailand
· Redactie
Allerhande Thailand tips
Thailand staat bij veel mensen hoog op de lijst van te bezoeken landen. Als je voor het eerst in Thailand gaat rondreizen is het handig om een aantal zaken te weten.
· Redactie
Maak gratis je eigen stedengids
Er is nu tijdelijk een leuke actie aan de hand bij KLM, namelijk een waarbij je gratis je eigen stedengids kunt creëren. Via de website kun je met een paar muisklikken een reisgids samenstellen die helemaal is toegespitst op jouw wensen. Een persoonlijke cityguide voor je vakantie dus.
· Redactie
Run op last minute reizen
De last minute reizen lopen momenteel als een trein. Reisbureaus en reisorganisaties merken een grote toename in het aantal boekingen.
· Redactie
Waar gaat de reis naartoe?
Je hebt eindelijk vakantie en kunt bijna niet wachten om die langverwachte en zwaar verdiende vakantie te gaan boeken. Maar waar gaat de reis naartoe en wie bepaalt dat binnen jouw gezin, relatie of vriendenkring?
· Redactie
Reiziger of tourist?
Volgens de van Dale is een reiziger: iemand die reist en een toerist: iemand die voor zijn plezier reist. In de praktijk zal een individuele reiziger op zoek naar nieuwe ervaringen en belevenissen vaak minstens zoveel plezier beleven dan de toerist die zich beperkt tot de meer toeristisch gebaande paden.
· Redactie
Kijk uit met geld pinnen in Thailand
Handig dat er in Thailand zoveel pinautomaten zijn maar het kan wel onvoordelig uitvallen. Speciaal de automaten en de banken op Bangkok Suvarnabhumi Airport hanteren een lagere koers dan ergens anders.
· Redactie
Fox reizen Thailand Landendagen
Op zaterdag 14 en zondag 15 mei 2011 organiseert rondreisorganisatie FOX reizen de Thailand landendagen. Deze dagen zullen volledig in het teken van Thailand staan, zodat je alvast in de vakantiestemming kunt komen!
· Redactie
Thailand sluit populaire duikoorden
Thailand sluit tientallen toeristische en lucratieve duikoorden om de prachtige koraalriffen in de Andamanse Zee aan de westkust te beschermen.
· Redactie
Bezienswaardigheden Thailand
We proberen Rondreis.nl voortdurend uit te breiden met leuke, handige en extra informatie voor je rondreis. Dit keer hebben we de bezienswaardigheden in Thailand toegevoegd!
· Redactie
Goedkope rondreizen naar Thailand
Kras vakanties biedt in Januari extra goedkope rondreizen naar Thailand aan..boek nu het nog kan!
· Redactie
Nieuw reisprogramma: Wie Is De Reisleider bij RTL 5
Kijk op donderdag 6 januari om 21.30 uur naar Wie Is De Reisleider bij RTL 5!
· Redactie
Thailand erg in trek met kerst 2010
De Nederlandse reiziger brengt steeds vaker de kerstdagen in het buitenland door. Maar waar vieren Nederlanders dan precies Kerst?
· Redactie
BezoekThailand.nl toegevoegd aan de website
Sinds vandaag staat op Rondreis.nl ook de reisorganisatie BezoekThailand.nl. Deze reisorganisatie organiseert individuele rondreizen en privéreizen op maat naar Thailand en andere landen in Zuidoost-Azië. 
· Redactie
Thailand voor groot deel onder water door overstromingen
De ergste overstromingen in Thailand in tientallen jaren tijd hebben ongeveer een vierde van het land onder water gezet. Dat heeft minister van Binnenlandse Zaken Chavarat Charnvirakul woensdag laten weten. Door aanhoudende regenval sinds 10 oktober in het noordelijke berggebied treden rivieren buiten hun oevers. Premier Abhisit Vejjajiva schatte dat er twee keer zo veel regen in het bergachtige gebied is gevallen als vorig jaar.

Archief

>