Home
Blog
Opmerkelijk
Run op last minute reizen

Run op last minute reizen

op 25 juli 2011
1 minuut leestijd
Run op last minute reizen

De last minute reizen lopen momenteel als een trein. Reisbureaus en reisorganisaties merken een grote toename in het aantal boekingen.

Door het wisselvallige, zeg maar gerust bijzonder regenachtige weer in Nederland, is er een heuse run op last minute reizen ontstaan. Veel mensen besluiten op het laatste nippertje om toch maar een reis te boeken naar een bestemming met zongarantie, waardoor reisbureaus zo’n 50% meer boekingen hebben dan normaal.

Spanje is wat zonvakanties betreft ook dit jaar favoriet bij veel Nederlanders. Er wordt veel gevlogen naar plaatsen als Málaga, Barcelona en Madrid. Ook Nice, aan de Franse Côte d’Azur is dit jaar populair. Overige bestemmingen die in de top tien voorkomen zijn de Portugese hoofdstad Lissabon en Istanbul, de hoofdstad van Turkije. Ook trips naar Kopenhagen en Londen worden vaak geboekt.

Late beslissers die het buiten Europa zoeken reizen vooral af naar Curaçao of Thailand. Deze traditionele topbestemmingen staan altijd garant voor heerlijk warm en zonnig weer en zijn daarom perfect voor een ontspannen last minute strandvakantie.

Je kunt zelf eenvoudig alle last minutes aanbiedingen vergelijken en zo een  goedkope vakantieboeken!

 

 

 

Top reizen naar Thailand

Reisorganisaties met reizen naar Thailand

Beoordelingen van Thailand

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.8
Cultuur
8.8
Stranden
8.7
Steden
8.1
Eten & drinken
8.8
Activiteiten
8.8