Home
Blog
Laurens Taekema

Reisinspiratie

119 artikelen door Laurens Taekema
· Laurens Taekema
Foto van de dag - Vulkaan in Chili
Deze nieuwe Foto van de dag is gemaakt in het Noorden van Chili. In het Nationale Park Lauca om precies te zijn. Dit is een geweldig natuurgebied dat we hebben bezocht. De Parinacota hebben we daar op deze manier op de foto gezet.
· Laurens Taekema
Foto van de dag - Christus de Verlosser in Rio de Janeiro
Vandaag weer een nieuwe foto van de dag en dit keer is het een close-up. Veel mensen zullen het wel herkennen, want dit beeld genaamd Christus de Verlosser is het bekende standbeeld van Jezus Christus bovenop de Corcovado berg in Rio de Janeiro, Brazilië.
· Laurens Taekema
Foto van de dag - Potala paleis in Tibet (China)
Vandaag weer een nieuwe Foto van de dag en dit keer weer eens een foto van een bekend gebouw: het Potala paleis in Lhasa! Toch één van de meest gefotografeerde gebouwen in China en zeker in Tibet een begrip.
· Laurens Taekema
Foto van de dag - Mount Cook in Nieuw-Zeeland
Deze Foto van de dag is gemaakt toen ik onderweg was naar het Aoraki Mount Cook National Park. Het is wat mij betreft zo'n beetje het ideaalplaatje van Nieuw-Zeeland. Besneeuwde bergtoppen, groene bomen en dan die blauwe lucht en het superblauwe meer.
· Laurens Taekema
Rondreis.nl vanaf nu ook op Instagram
Vanaf vandaag zijn we met Rondreis.nl ook te vinden op Instagram. Instagram ken je waarschijnlijk al, maar zo niet: het is een site waar je eenvoudig via een telefoon foto's kunt delen. En dan kun je via Instagram ook nog eens een leuk sausje (kleurtje of kadertje) over de foto heen gieten. Onder reizigers is Instagram ook erg populair.
· Laurens Taekema
Rondreis.nl op de Vakantiebeurs (video)
Vorige week stonden we met Rondreis.nl de hele week met een eigen stand op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Een hele leuke ervaring en we willen alle bezoekers aan onze stand via deze weg bedanken. Bekijk de video voor een korte impressie!
· Laurens Taekema
Foto van de dag - Blauwgestipte pijlstaartrog in Egypte
Vandaag weer eens een onvervalste Foto van de dag en dit keer is het een foto van één van mijn meest recente reizen. Dit was namelijk een korte reis door Egypte. Hier heb ik deze mooie rog met mijn onderwatercamera kunnen vastleggen.
· Laurens Taekema
Rondreis.nl op de Vakantiebeurs
Komende week is de Vakantiebeurs weer in de Jaarbeurs in Utrecht en dit jaar zijn wij met Rondreis.nl aanwezig met een eigen stand! De Vakantiebeurs vindt plaats van woensdag 09 januari tot en met zondag 13 januari 2013 en is iedere dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur en op vrijdagavond zelfs tot 21:00 uur.
· Laurens Taekema
Foto van de dag - Ballonvaart Yangshuo
Hier is weer een "Foto van de dag" en deze keer is het een foto die ik maakte tijdens een ballonvaart bij Yangshuo in China. Een erg mooie ervaring. De omgeving van Yangshuo leent zich uitstekend voor een ballonvaart.
· Laurens Taekema
Foto van de dag - Verkoopster in Cambodja
Deze verkoopster kwamen we onderweg tegen in Cambodja. Toen onze bus een tussenstop maakte bij een marktje hebben we bij haar een paar van de "rolletjes" gekocht die ze op de foto bij zich heeft.
· Laurens Taekema
Dit is Noorwegen! (video)
Ben je al eens in Noorwegen geweest? Zo niet, bekijk dan eens deze video en laat je overtuigen! Want natuurlijk kun je ook in Europa fantastisch mooie rondreizen maken. Noorwegen is hier een goed voorbeeld van!
· Laurens Taekema
Foto van de dag - Colca Canyon
De foto van de dag vandaag is van de Colca Canyon, of eigenlijk meer van de prachtige Condors die je daar kunt spotten! de Colca Canyon is een enorme kloof die je in het zuiden van Peru kunt vinden.
· Laurens Taekema
Foto van de dag - Terracotta Leger
Het Terracotta Leger is één van de meest bizarre en grootste archeologische vondsten in China. Het leger van terracotta bestaat uit maarliefst 9099 figuren. Ze werden aan de eerste keizer van China (Qin Shi Huangdi) meegegeven in het graf als gift.
· Laurens Taekema
Foto van de dag - Iguazu Falls
De Iguazu Falls (of Iguaçu watervallen) zijn vandaag het onderwerp in de Foto van de dag. Deze enorme watervallen die op de grens tussen Argentinië en Brazilië liggen zijn absoluut één van de mooiste natuurverschijnselen die ik ooit heb gezien
· Laurens Taekema
Foto van de dag - Wijsneusje in Laos
Dit wijsneusje kwamen we tegen onderweg in Laos. Tijdens een busstop stond dit speelse jongetje al snel voor onze neus. Een beetjeschuchter, maar toch ook wel snel te verleiden voor een spelletje met wat handgeklap. Op de foto vond hij ook erg leuk!
· Laurens Taekema
Foto van de dag - Australië
Vandaag een simpele foto, maar je ziet wel gelijk waar hij gemaakt is: Australë. Als ik aan Australië denk, dan denk ik toch al snel aan Sydney. Dat is met die prachtige ligging, het weer, de leuke mensen en mooie gebouwen toch één van mijn favoriete wereldsteden!
· Laurens Taekema
Filmpje: Walvishaai gespot in Thailand!
Duiken met walvishaaien, een droom voor velen! In dit schitterende filmpje zie je hoe duikers een walvishaai spotten in Thailand, vlakbij het eiland Koh Tao!
· Laurens Taekema
Vietnam actieweek bij Fox Vakanties
Reisorganisatie Fox Vakantie houdt volgende week een Vietnam Actieweek met spectaculaire aanbiedingen en kortingen voor rondreizen Vietnam! De actie loopt van maandag 29 oktober t/m zondag 04 november 2012. Op iedere nieuw geboekte groepsrondreis, singlereis of individuele reis ontvang je dan per persoon 50,- euro korting!
· Laurens Taekema
Foto van de dag - Pinguïn Nieuw-Zeeland
Wat een prachtig en veelzijdig land is Nieuw-Zeeland toch! Van bergen met gletsjers tot goudgele stranden: je vindt het in dit mooie land op een betrekkelijk kleine oppervlakte. Deze foto is gemaakt op het zuidereiland van Nieuw-Zeeland, op het Otago schiereiland. Dit schiereiland vlakbij Dunedinzit vol met mooie vogels en ook pinguïns. Ideaal voor een dagtripje!

Archief