Home
Blog
Bestemmingen
Zo mooi kan ons eigen kikkerlandje zijn!

Zo mooi kan ons eigen kikkerlandje zijn!

op 27 november 2013
1 minuut leestijd
Zo mooi kan ons eigen kikkerlandje zijn!

Naar aanleiding van een foto die @TravelBirdNL op Twitter plaatste ontstond het idee voor een blogpost over ons eigen kikkerlandje. De foto in kwestie is van een prachtige zonsondergang aan het strand van Zandvoort. Toen wij de foto zagen reageerden we met "Die foto lijkt wel op Bali genomen te zijn!" met vervolgens de reactie: "Zo mooi kan ons kikkerlandje zijn! ;-)".

Naar aanleiding van een foto die @TravelBirdNL op Twitter plaatste ontstond het idee voor een blogpost over ons eigen kikkerlandje. De foto in kwestie is van een prachtige zonsondergang aan het strand van Zandvoort. Toen wij de foto zagen reageerden we met "Die foto lijkt wel op Bali genomen te zijn!". Vervolgens kregen we de reactie: "Zo mooi kan ons kikkerlandje zijn! ;-)".

En zo is het natuurlijk ook! Je hoeft niet altijd naar verre exotische bestemmingen te gaan om mooie natuur, gebouwen, dieren of steden te zien. Daarom in deze gezamelijke blogpost met TravelBird.nl een aantal prachtige voorbeelden van hoe mooi Nederland wel niet kan zijn!

Windmolens

Ja, laten we gewoon gelijk lekker cliché beginnen met windmolens! Dat mag best, want het zijn gewoon mooie gebouwen! En als je ze dan eens treft op een prachtige zomeravond zoals hier, dan ben jij toch ook om?

Winter in Nederland

Wat kan die winter in ons landje toch mooi zijn! Deze bovenstaande foto is gemaakt boven het Paterswoldemeer (Groningen) door Eric Kieboom. En vooruit we doen er nog één van een winters tafereeltje bij. Zie hieronder het kruiende ijs van het IJsselmeer. Ja, daarvoor hoef je niet naar Antarctica! :)

Foto door Basmeelker.nl

Volle maan over de Hofvijver in Den Haag

Goed, het is geen Manhattan, maar toch echt wel een prachtig plaatje zo wat ons betreft!
Foto door Basmeelker.nl

Wildlife in Nederland

Ja, wij hebben wilde dieren in ons land! De Oostvaardersplassen is the place to be. Er is dan ook niet voor niets een erg mooie natuurfilm over gemaakt.
Foto van de vos door Thomasheye.nl

Tropisch Nederland

Ja, het bestaat! Deze foto is gemaakt bij de 'Boompjesput' op Schouwen-Duiveland.
Foto door @bartjeb

Meer zien? Bekijk de 10 mooiste plekken in Nederland op Parkvakanties.

Meer blogs