Home
Blog
Foto van de dag
Foto van de dag - Antarctica

Foto van de dag - Antarctica

op 26 september 2012
1 minuut leestijd

Vandaag een foto die is geplaatst naar aanleiding van een tweet die we gepost hadden. De vraag was of er verzoekjes of tips waren voor deze rubriek. Annelies kwam met de vraag "Wat is het mooiste (land) dat je ooit hebt mogen bezoeken?".  Antarctica schoot vrijwel direct te binnen!

Vandaag een foto die is geplaatst naar aanleiding van een tweet die we gepost hadden. De vraag was of er verzoekjes of tips waren voor deze rubriek. Annelies kwam met de vraag "Wat is het mooiste (land) dat je ooit hebt mogen bezoeken?".  En hoewel dit eigenljk natuurlijk een onmogelijke vraag is (ieder land of gebied heeft immers zijn eigen fantastische uitzichten, bevolking, cultuur, wildleven, etc..), kwam toch direct dit "land" bij me op: Antarctica!

Waarom Antarctica? Omdat Antarctica zo onaangetast, surrealistisch en groots is dat je je echt volledig in een andere wereld begeeft. De enorme ijsbergen, de pinguïns en alle andere dieren en de kou.. het maakt een diepe indruk. De afwezigheid van mensen in zo'n enorm gebied en het feit dat de dieren er de baas zijn maakt het nog mooier. Als je je nog eens heel klein wilt voelen dan is Antarctica een prima plek voor je :)

Foto door Laurens T

Bij de rubriek "Foto van de dag" tonen we een indrukwekkende, grappige of inspirerende foto uit onze eigen collectie.

Top reizen naar Antarctica

Reisorganisaties met reizen naar Antarctica

Meer blogs over Antarctica

Beoordelingen van Antarctica

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
6.7
Cultuur
6
Stranden
n.v.t.
Steden
6
Eten & drinken
6
Activiteiten
6.7