Home
Blog
Foto van de dag
Foto van de dag - Salar de Uyuni

Foto van de dag - Salar de Uyuni

1 minuut leestijd
Foto van de dag - Salar de Uyuni

De Foto van de dag is van de Salar de Uyuni. Dit is een gigantische zoutvlakte in het zuiden van Bolivia. Dit is absoluut één van de hoogtepunten (letterlijk en figuurlijk, want de vlakte ligt op een hoogte van van 3650 meter!) van dit verder ook erg mooie land.

De Foto van de dag is van de Salar de Uyuni. Dit is een gigantische zoutvlakte in het zuiden van Bolivia. Dit is absoluut één van de hoogtepunten (letterlijk en figuurlijk, want de vlakte ligt op een hoogte van van 3650 meter!) van dit verder ook erg mooie land. De Salar de Uyuni is maarliefst 12.000 vierkante kilometer groot. Dus zo ver het oog kan zien zie je alleen maar deze vlakte!

Het is erg leuk om in enkele dagen een tripje in een jeep te maken die je langs verschillende bezienswaardigheden in dit gebied brengt. Je kunt met een paar personen daarvoor een jeep huren. Een aanrader om te doen, want je ziet geweldige natuur onderweg!

Ook leuk om te doen is het maken van foto's waarbij je met de diepte kunt spelen. Door het vlakke witte landschap van de Salar de Uyuni kun je hele grappige foto's maken van iemand die heel klein lijkt omdat hij verderweg staat.

Foto door Laurens T

Bij de rubriek "Foto van de dag" tonen we een indrukwekkende, grappige of inspirerende foto uit onze eigen collectie.

Top reizen naar Salar de Uyuni

Reisorganisaties met reizen naar Salar de Uyuni

Meer blogs over Salar de Uyuni

Beoordelingen van Bolivia

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.7
Cultuur
8.3
Stranden
1
Steden
7.3
Eten & drinken
6.3
Activiteiten
8.3