Home
Blog
Foto van de dag
Foto van de dag - Meisje in Laos

Foto van de dag - Meisje in Laos

1 minuut leestijd

De Foto van de dag is dus deze keer één die gemaakt is in Laos. Wat een prachtig land met lieve mensen! Als ik aan Laos denk, dan enk ik als eerste aan deze mensen en ook aan de ontspannen sfeer in het land.

Na gister de foto van Costa Rica, vandaag gelijk maar weer een nieuwe Foto van de dag. Ik kom er niet altijd aan toe, maar het is wel erg leuk om er één uit te zoeken elke keer. Vooral nu de dagen wat donkerder en het weer (in ieder geval nu) wat minder is, is het fijn om door de reisfoto's te bladeren!

Regelmatig word ik ook geïnspireerd door andere reizigers en reisbloggers om een nieuwe Foto van de dag uit te zoeken. Dat was dit keer ook zo! Door onderstaande tweets over Laos kreeg ik gelijk zin om een mooie foto van Laos uit te zoeken.

De Foto van de dag is dus deze keer één die gemaakt is in Laos. Wat een prachtig land met lieve mensen! Als ik aan Laos denk, dan denk ik als eerste aan deze mensen en ook aan de ontspannen sfeer in het land. Het leven tussen de mooie natuur lijkt er heel rustig zijn gangetje te gaan. Zelden zo'n relaxt land meegemaakt! Had ik al gezegd dat de mensen er supervriendelijk zijn? Het zal niet toevallig zijn dat ik al eerder een foto van een cool jongetje uit Laos als Foto van de dag had!

Deze foto is gemaakt toen we een wandeltocht maakten in de fraaie omgeving rondom Vang Vieng. Een geweldige ervaring! Op de foto zie je ook hoe mooi het landschap er is!

Foto door Laurens T

Bij de rubriek "Foto van de dag" tonen we een indrukwekkende, grappige of inspirerende foto uit onze eigen collectie.

Top reizen naar Laos

Reisorganisaties met reizen naar Laos

Meer blogs over Laos

Beoordelingen van Laos

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
9
Cultuur
8.6
Stranden
n.v.t.
Steden
7.4
Eten & drinken
7.7
Activiteiten
8.4