Home
Blog
Foto van de dag
Foto van de dag - Torres del Paine

Foto van de dag - Torres del Paine

1 minuut leestijd

En dan was er gelukkig weer een foto van de dag! Deze keer een foto van één van de grote hoogtepunten van een bezoek aan Chili (en ook Zuid-Afrika): Torres del Paine. Torres del Paine is zowel de naam voor de puntige bergen als het nationaal park wat hieromheen ligt. Het park ligt in het zuiden van Chili in een gebied dat beter bekend is onder de naam Patagonië.

En dan was er gelukkig weer een foto van de dag! Deze keer een foto van één van de grote hoogtepunten van een bezoek aan Chili (en ook Zuid-Amerika!): Torres del Paine. Torres del Paine is zowel de naam voor de puntige krijtbergen (zoals te zien op de foto) als het nationaal park wat hieromheen ligt. Het park ligt in het zuiden van Chili in een gebied dat beter bekend is onder de naam Patagonië.

Het is een prachtig gebied met bergen, gletsjers, valleien, rivieren en meren. Een bezoek aan dit park is echt een must als je naar Patagonië gaat. Je kunt er fantastisch wandelen. Zelf heb ik de "W"-route gelopen. Een trek van 5 dagen (inderdaad in de vorm van een W) door dit geweldige landschap. Overnachten kan bij zogeheten "refugios". Een soort grote berghutten met slaapruimte. Er is daar ook ruimte om te kamperen.

Foto door Laurens T

Bij de rubriek "Foto van de dag" tonen we een indrukwekkende, grappige of inspirerende foto uit onze eigen collectie.

Top reizen naar Pai

Reisorganisaties met reizen naar Pai

Meer blogs over Pai

Beoordelingen van Chili

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
10
Cultuur
9
Stranden
8
Steden
8
Eten & drinken
8
Activiteiten
9