Home
Blog
Januari 2014

Reisinspiratie

48 blogs geschreven in januari 2014
· Redactie
'Brilliant Cube' verlicht Gangnam, Seoul
Het Gangnam district in de Zuid-Koreaanse hoofstad Seoul wordt sinds oktober verlicht door de 'Brilliant Cube'.
· Redactie
FOTOSERIE: Strandwacht torens over de hele wereld
Strandwacht torens heb je overal ter wereld, met de bekendste die uit de populaire jaren '90 serie Baywatch. Maar hoe zien de strandwacht torens eruit in de rest van de wereld?
· Redactie
De Athabasca gletsjer in Canada
De Athabascagletsjer in Alberta één van de meest bezochte gletsjers van Noord-Amerika, met een lengte van zo'n 6 kilometer.
· Redactie
De meest avontuurlijke wandelroutes ter wereld
Wij zijn echte natuurliefhebbers en tijdens het reizen gaan we er dan ook graag op uit om een stevige wandeling te maken. De routes in deze lijst zijn echter wel heel avontuurlijk.
· Redactie
VIDEO: De Duitse Alpen (timelapse)
De Duitse fotograaf Jonathan Besler schoot zo'n 35.000 foto's in dit gebied om er zijn mooie 'Dreamscapes' timelapse video mee te maken. Bekijk hier het schitterende resultaat.
· Redactie
Afscheid van een reis-icoon: de VW Kombi
Sinds 1950 is de VW Kombi continue in productie geweest, maar daar kwam op de laatste dag van 2013 een einde aan.
· Redactie
6 unieke boomhut hotels
Wie droomde er als klein kind niet van om in een boomhut te wonen? Van eenvoudige slaapplatformen tot luxe hutten met alle voorzieningen, we hebben 6 unieke boomhut hotels voor je op een rij gezet.
· Redactie
Haai 'photobombt' 2 jongens in Californië
Photobombs zijn normaal gesproken grappig om te zien, maar deze photobomb is eerder angstaanjagend: achter de jongens is een haai-achtige figuur te zien.
· Redactie
Het Eleuthera eiland in de Bahama's
Het paradijselijke Eleuthera is een eiland in de Bahama's, gelegen op zo'n 80 kilometer ten oosten van de hoofdstad Nassau, en erg lang en zeer dun.
· Redactie
De alien krater in Ethiopië
In de Danakildepressie in de de Afar-regio van Ethiopië ligt de vulkanische krater Dallol. Doordat het grondwater en magma hier samenkomen, veranderen zwavel, ijzeroxide, zout en andere mineralen in levendige kleuren groen en neon geel.

Archief