Home
Blog
April 2014

Reisinspiratie

31 blogs geschreven in april 2014
· Redactie
VIDEO: Piepende baby luiaards, te schattig!
De drievingerige luiaards mogen dan misschien behoren tot de lelijkste dieren ter wereld, maar deze baby luiaards zijn te schattig voor woorden.
· Redactie
10 landen waar alcohol illegaal is
In Nederland kan iedereen die boven de 18 is gewoon alcohol kopen, maar er zijn landen op de wereld waar dit streng verboden is. Bekijk hier 10 landen waar alcohol illegaal is.
· Redactie
3.330 jaar oude sarcofaag gevonden in Israël
In het noorden van Israël hebben archeologen vorige maand een 3.300 jaar oude sarcofaag gevonden, die zij gisteren presenteerden.
· Redactie
Istanbul verkozen tot populairste bestemming
De Turkse stad Istanbul is verkozen tot de meest populaire bestemming ter wereld in de jaarlijkse Travellers’ Choice Destination Awards van TripAdvisor.
· Redactie
Google toont Angkor Wat in Street View
Google gaf ons al de mogelijkheid om door de Grand Canyon te lopen, naar de top van Mt. Fuji te klimmen en te duiken in het Great Barrier Reef, maar nu is het ook mogelijk om via Google Street View de Angkor Wat tempel in Cambodja te bekijken.
· Redactie
5 slaapcabines op luchthavens rond de wereld
Voor wie toch uitgerust op de plaats van bestemming wil aankomen, bieden sommige vooruitstrevende luchthavens plekken waar je in alle rust ontspannen kunt gaan slapen. Check hier 5 toffe slaapcabines op luchthavens rond de wereld.
· Redactie
VIDEO: Sydney in het klein!
De stad Sydney behoort toch wel tot één van onze favorite steden ter wereld. De van oorsprong Italiaanse fotograaf Filippo Rivetti maakte van de ze grote stad een geweldig fimpje. Kijken!
· Redactie
Het op één na grootste regenwoud ter wereld
Zo'n 7% van ons totale aardoppervlak is bedekt met regenwoud. Het op één na grootste regenwoud ter wereld ligt in het Afrikaanse continent in het stroomgebied van de Kongo rivier.
· Redactie
5 over de top hotels
Een kasteel midden in de Afrikaanse jungle, een onbetaalbaar uitzicht op de Eiffeltoren of een gehele inrichting in auto-thema, sommige hotels zijn echt over de top!
· Redactie
Een stedentrip Sevilla
Als vierde grootste stad van Spanje en hoofdstad van Andalusië, heeft Sevilla bezoekers veel te bieden. De stad biedt een mix van architectuur, geschiedenis, tradities, feesten en gezelligheid en is ideaal voor het maken van een stedentrip.
· Redactie
Chefchaouen: het Joodse Blauwe Dorp in Marokko
In het noorden van Marokko ligt de stad Chefchaouen, die geheel opgetrokken is in het blauw en wit. Deze relaxte stad beschikt over een betoverende medina en staat bekend om de productie van wiet.
· Redactie
FOTOSERIE: Verlaten treinstations
Verlaten plekken blijven ons intrigeren. Zo berichtten we eerder al over verlaten kerken, maar ook treinstations die buiten werking zijn leveren vaak boeiende beelden op.

Archief