Home
Blog
FOX Vakanties blogs

Reisinspiratie

30 blogs over rondreizen met FOX Vakanties
· Redactie
Amerika actieweek bij FOX Vakanties
Deze week bij FOX Vakanties: speciale aanbiedingen voor liefhebbers van de Verenigde Staten. U ontvangt van maandag 20 februari tot en met zondag 26 februari 2012 op elke nieuw geboekte groepsreis, individuele reis, strandvakantie of combireis naar de Verenigde Staten maar liefst EUR 75,- korting per boeking.
· Redactie
Valentijnsactie bij FOX Vakanties
Op Valentijnsdag kunt u bij FOX Vakanties profiteren van een spectaculaire kortingsacatie! Boekt u uw reis bij FOX Vakanties op deze romantische dag van de liefde, dan bepalen uw leeftijd en die van uw (reis)partner bij elkaar opgeteld uw korting!
· Redactie
Fox vakanties landendagen
FOX vakanties organiseert in januari en februari weer de Fox vakanties landendagen. Deze keer staan China en Amerika op het programma. Tijdens de landendagen krijg je informatie en tips en kun je je even helemaal in de reissfeer onderdompelen. 
· Redactie
Sterk in prijs verlaagd: Rondreis Chili bij FOX Vakanties
FOX Vakanties heeft een geweldige aanbieding voor een rondreis naar Chili. Het gaat om de reis "16-daagse Rondreis Chili: Wijn, Woestijn en Eeuwige sneeuw".
· Redactie
FOX Vakanties bestaat 15 jaar: feest!
FOX Vakanties bestaat dit jaar 15 jaar en dat wordt gevierd met speciale jubileum aanbiedingen! Op de website van FOX Vakanties vind je deze acties.
· Redactie
FOX Vakanties valt in de prijzen bij Zoover Awards
FOX Vakanties heeft een Zoover Award gewonnen in de categorieën 'Populairste Aanbieder Verre Reizen' en 'Beste Vakantiesite'.
· Redactie
Boek een reis bij FOX vakanties reis en ontvang gratis het boek van Floortje Dessing
FOX Vakanties bestaat dit jaar 15 jaar en dat vieren ze graag samen met de reizigers! Bij een nieuwe boeking met vertrek in april, mei of juni 2011 ontvang je gratis het nieuwste boek van Floortje Dessing genaamd "365 dagen onderweg."
· Redactie
Fox reizen Thailand Landendagen
Op zaterdag 14 en zondag 15 mei 2011 organiseert rondreisorganisatie FOX reizen de Thailand landendagen. Deze dagen zullen volledig in het teken van Thailand staan, zodat je alvast in de vakantiestemming kunt komen!
· Redactie
FOX Vakanties beste Touroperator 2010/2011 naar Indonesië
Tijdens de grootste beurs voor de reisbranche in Berlijn afgelopen week, heeft FOX Vakanties uit de handen van de Minister van Toerisme van Indonesië de Award voor "Indonesia Top Touroperator 2010/2011" in ontvangst mogen nemen.
· Redactie
Nieuw reisprogramma: Wie Is De Reisleider bij RTL 5
Kijk op donderdag 6 januari om 21.30 uur naar Wie Is De Reisleider bij RTL 5!
· Redactie
Brandstofactie bij FOX vakanties
Boeken bij FOX voor 1 maart 2011 betekent géén brandstoftoeslagen!

Archief

>