Home
Blog
FOX Vakanties blogs

Reisinspiratie

30 blogs over rondreizen met FOX Vakanties
· Redactie
FOX wint de Vakantie Award Verre Reizen 2016
Reisorganisatie FOX, of "FOX verre reizen van ANWB" zoals het tegenwoordig heet, is winnaar van de prestigieuze Vakantie Award 2016 in de categorie Verre reizen!
· Redactie
Fox Verre Reizen organiseert Reis & Inspiratiedagen 2016
FOX Verre Reizen organiseert de komende weken haar altijd leuke FOX Reis & Inspiratiedagen. Ideaal voor wie op zoek is naar specifieke landeninformatie of inspiratie!
· Redactie
Indonesië week bij FOX Verre Reizen
Wil jij in 2016 een reis door het mooie Indonesië maken? Dan kun je deze week bij FOX Verre Reizen je slag slaan. Het is namelijk Indonesië Actieweek bij FOX!
· Redactie
FOX reizen bestaat 20 jaar én heeft nieuwe website
Het is dubbel feest bij reisorganisatie FOX, want niet alleen bestaat FOX reizen deze maand maar liefst 20 jaar, de nieuwe website is ook gelanceerd deze week!
· Redactie
FOX gekozen tot populairste verre reizen reisorganisatie
FOX reizen heeft de Zoover Award gewonnen voor "Populairste aanbieder verre reizen". Namens Rondreis.nl gefliciteert FOX!
· Redactie
FOX reizen pepernotenactie: € 75,- korting per persoon
Sinterklaas is in het land en dat wordt bij FOX Vakanties op een hele mooie manier gevierd. Onder de noemer "Pepernotenactie" krijg je bij FOX namelijk maarliefst 75,- euro korting per persoon als je op donderdag 04 of vrijdag 05 december 2014 je reis boekt!
· Redactie
FOX Vakanties wint Zoover Award Beste Vakantiesite
Reisorganisatie FOX Vakanties biedt al jarenlang reizen aan naar tientallen landen wereldwijd. Bij een ervaren reisorganisatie, hoort natuurlijk ook een goede website en ook daarover beschikt FOX Vakanties. Onlangs werd namelijk bekend gemaakt dat de in de reisbranche zo gewilde Zoover Award ook dit jaar niet aan FOX Vakanties voorbijgaat.
· Redactie
De winnaar van de "Win een Rondreis naar Jordanië" actie
En eindelijk is dan het moment aangebroken dat wij de winnaar van de "Win een rondreis naar Jordanië" actie bekend mogen maken! Natuurlijk sturen we jullie het liefst allemaal op reis, maar we mogen helaas maar één iemand gelukkig maken...
· Redactie
Fox Vakanties organiseert Amerika Actieweek
Bij reisorganisatie Fox Vakanties kun je nu profiteren van extra veel vakantievoordeel, namelijk tijdens de Amerika Actieweek die volgende week wordt gehouden! Je kunt op diverse manieren voordeel behalen als je een vakantie naar Amerika boekt. De actieweek gaat aanstaande maandag van start.
· Redactie
Wie is de reisleider in Mexico, Guatemala en India?
Het razend populaire programma ‘Wie is de reisleider?’ gaat morgen, op 8 januari, alweer een nieuw seizoen in! Op RTL 5 kun je morgen vanaf 20.30 uur kijken wie van de deelnemende BN-ers de rol van reisleider het beste weet in te vullen en daarmee aan het einde van het seizoen de felbegeerde trofee in de wacht sleept.
· Laurens Taekema
Vietnam actieweek bij Fox Vakanties
Reisorganisatie Fox Vakantie houdt volgende week een Vietnam Actieweek met spectaculaire aanbiedingen en kortingen voor rondreizen Vietnam! De actie loopt van maandag 29 oktober t/m zondag 04 november 2012. Op iedere nieuw geboekte groepsrondreis, singlereis of individuele reis ontvang je dan per persoon 50,- euro korting!
· Redactie
Met Fox naar Indonesië
Voor een verre rondreis is Indonesië een uitermate geschikt land. Je treft er een rijke cultuur, vele bezienswaardigheden, bijzonder vriendelijke mensen, lekker eten en prachtige natuur. Het landschap is rijk en gevarieerd en dan zijn er ook nog eens heel veel paradijselijke stranden.
· Redactie
Op verkenning door Bolivia
Bolivia is waarschijnlijk niet het eerste land waar je aan denkt bij het plannen van een verre rondreis, Bolivia behoort echter wel tot een van de meest inspirerende landen van Zuid-Amerika. De bevolking is uitermate vriendelijk en vaak kleurrijk gekleed, alleen al daardoor kom je gelijk in een vrolijke vakantiestemming terecht!
· Redactie
Rondreis Maleisië
Het maken ven een rondreis door het wonderbaarlijk mooie Maleisië is een ervaring die je niet snel zult vergeten. De nog ongerepte natuur, bijzonder vriendelijke bevolking en boeiende hoofdstad Kuala Lumpur zullen je allemaal niet onberoerd laten.
· Redactie
Beleef Madagaskar
Madagaskar … als je kinderen hebt, schieten er nu waarschijnlijk enkele beelden uit de tekenfilms door je hoofd. Zo leuk als de tekenfilms zijn, zo leuk is Madagaskar zelf ook. Nog veel leuker natuurlijk, en prima te bezichtigen als je gebruik maakt van een geheel verzorgde rondreis.
· Redactie
Veelzijdige rondreis Cuba
Voor een bijzondere verre rondreis is Cuba een fantastische en vooral ook een veelzijdige bestemming. Op Cuba vind je een schat aan culturele bezienswaardigheden, bijzondere natuurgebieden en natuurlijk ook prachtige stranden.
· Redactie
Moederdag korting bij FOX reizen!
Op zondag 13 Mei 2012 is het Moederdag en speciaal voor deze gelegenheid heeft FOX Reizen een geweldige Moederdagactie! Als je op moederdag een reis boekt bij FOX Reizen, dan krijg je de leeftijd van de moeder in euro's als korting op je boeking!
· Redactie
FOX reizen wint Zoover vakantie awards
FOX reizen is dit jaar wederom in de prijzen gevallen bij de Zoover Vakantie Awards. Het is dit jaar de vierde edtitie van de Zoover Awards en (net als vorig jaar) is FOX vakanties de winnaar in de categoriën "Populairste verre reizen" en "Beste vakantiesite".
· Redactie
FOX reizen genomineerd voor Zoover Awards
Dit jaar is FOX reizen wederom genomineerd voor de Zoover Awards. Net als vorig jaar toen FOX reizen zelfs deze awards won is Fox nu genomineerd in de categoriën: "Verre reizen" en "Vakantiesite".

Archief

>