Home
Blog
Algemeen
FOX wint de Vakantie Award Verre Reizen 2016

FOX wint de Vakantie Award Verre Reizen 2016

op 25 april 2016
1 minuut leestijd
FOX wint de Vakantie Award Verre Reizen 2016

Reisorganisatie FOX, of "FOX verre reizen van ANWB" zoals het tegenwoordig heet, is winnaar van de prestigieuze Vakantie Award 2016 in de categorie Verre reizen!

Uiteraard is FOX erg blij met het winnen van deze felbegeerde Vakantie Award in de categorie "Beste reisaanbieder Verre Reizen". Namens Rondreis.nl: Gefeliciteerd FOX met deze mooie prestatie!

De Vakantie Awards

De Vakantie Awards worden ieder jaar tijdens het reisgala uitgereikt. Een spannend moment voor de gehele reisbranche! Dit jaar vond het evenement plaats in de Studio's van Aalsmeer. De Vakantie Awards zijn een echte publieksprijs en dát maakt het natuurlijk vooral leuk om hem te winnen. Directeur van FOX verre reizen van ANWB Norbert Good was vanzelfsprekend erg in zijn nopjes: "Wij zijn heel trots op deze award, vooral omdat het een publieksprijs is en we bedanken daarom ook alle FOX reizigers die de moeite hebben genomen om een mooi rapportcijfer aan FOX toe te kennen." De Award komt op een mooi moment, want dit jaar viert FOX haar 20-jarige jubileum.

FOX beoordeeld met een 9,1

FOX is door het publiek beoordeeld met een 9,1. Een prachtig rapportcijfer op basis van maar liefst 872 reviews.

De ervaring van FOX-reiziger Saskia (geschreven op 1 februari 2016): "Top geregeld. Goede prijs voor een prachtige vakantie. Zeer goed kwaliteit hotels. Transfers van en naar de hotels en vliegveld waren perfect geregeld. Wij hebben de reisorganisatie nodig gehad vanwege een calamiteit. Alles zeer correct en snel afgehandeld. Fijn dat alles in het Nederlands kon. Top service!"

Noot van de redactie: Vorig jaar sleepte FOX ook al de Zoover Award voor "Populairste aanbieder verre reizen" in de wacht.

Meer blogs over FOX Vakanties

Beoordelingen van FOX Vakanties

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accommodatie
7.9
Vervoer
8.2
Reisleiding
7.9
Prijs / Kwaliteit
7.8
Algemeen
7.9