Home
Blog
Augustus 2014

Reisinspiratie

29 blogs geschreven in augustus 2014
· Redactie
De 10 beste eiland stranden
In Nederland lijkt het even over te zijn met de zomer, maar gelukkig zijn er in de rest van de wereld nog prachtige stranden waar je wel van de zon kunt genieten. Hier geven we je een lijst met de 10 beste eiland stranden!
· Redactie
VIDEO: Liefde voor Japan
De Australische regisseur / cameraman David Anthony Parkinson maakte samen met zijn vriendin een reis door het hart van Japan en maakte hier een prachtige korte film van!
· Redactie
De Mission Mountains in Montana
Met gekartelde, met sneeuw bedekte bergtoppen, bergmeren, actieve gletsjers en heldere beekjes, heeft het terrein van de Mission Mountains al eeuwenlang reizigers geboeit.
· Redactie
27 perfect getimede foto's!
Voor een goede foto is het vaak een kwestie van op de juiste plek zijn op de juiste tijd, maar deze 27 foto's zijn wel heel goed getimed!
· Redactie
Hike naar het Lagoa do Fogo (Portugal)
São Miguel is het grootste eiland van de Portugese Azoren en een van de mooiste plekken om een wanderling naartoe te maken hier is het kratermeer Lagoa do Fogo.
· Redactie
Bijzondere begraafplaats in Dargavs (Rusland)
Aan de rand van het dorp Dargavs, in de republiek Noord-Ossetië-Alania, in Rusland, ligt een bijzondere oude begraafplaats of necropolis.
· Redactie
4 Uitstapjes om Johannesburg te ontsnappen
Het stadsleven in het Zuid-Afrikaanse Johannesburg kan net als in vele andere steden soms erg stressvol zijn. Om aan de drukte te ontsnappen geven we je vier uitstapjes vanuit Johannesburg.
· Redactie
VIDEO: New York in Slowmotion
New York is een stad die ons blijft fascineren en waar we maar geen genoeg van kunnen krijgen. Ook deze slowmotion video over de 'Big Apple' is weer genieten geblazen!
· Redactie
Pozo de las Animas: enorme sinkholes in Argentinië
Pozo de las Animas zijn twee spectaculaire sinkholes in de Mendoza provincie in Argentinië, in de buurt van het dorpje Los Molles.
· Redactie
Het Noorse dorp waarvan de naam slechts één letter lang is
De prijs voor 's werelds langste plaatsnaam heeft het dorp Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch in Wales op de kaart gezet, maar als het gaat om de kortste plaatsnaam, dan wordt het niet veel korter dan die van het Noorse dorpje Å.

Archief