Home
Blog
Verenigd Koninkrijk blogs

Reisinspiratie

68 blogs over Rondreizen in Verenigd Koninkrijk
· Redactie
Leuke shopsteden in Europa
Als je van shoppen houdt, dan is er natuurlijk niets leuker dan een lang weekend in een stad te verblijven waar je heerlijk los kunt gaan in de mooiste, beste of meest bijzondere winkels. Gelukkig zijn er in Europa een aantal steden die aan bovenstaande omschrijving voldoen en je vliegt er binnen een paar uur naartoe.
· Redactie
Culinair festival Jersey
Jersey is een van de Engelse Kanaaleilanden en bevindt zich vlak voor de kust van Normandië. Op Jersey vind je om die reden een interessante mix van Engelse en Franse invloeden, niet alleen in de architectuur en het landschap, maar ook in de keuken.   
· Redactie
Reis om de wereld in 5 minuten
Soms komen er van die reisvideo's voorbij waardoor je direct je backpack wilt inpakken voor je eigen rondreis. Dit is er zo eentje!
· Redactie
Brits China
Als je graag in Engeland op vakantie gaat dan kun je daarvoor binnenkort ook terecht in China. Ja, je leest het goed. China is weer een nieuw project gestart, namelijk het nabouwen van de ‘countryside’ op ongeveer een uur rijden van Peking.
· Redactie
Actie bij Ryanair
Heb je geen zin in de koude of maakt het weer je niet zo uit maar wil je begin volgend jaar gewoon graag een tijdje goedkoop naar een andere stad vliegen? Maak dan nog snel gebruik van de actie waarmee Ryanair een aantal bestemmingen in de aanbieding heeft gedaan.
· Redactie
Kerstshoppen in Londen
Londen is in elk jaargetijde een leuke bestemming voor een korte of lange reis, maar zeker in de periode voor de Kerst is Londen echt onweerstaanbaar. Als je van shoppen én van Kerst houdt, dan mag een bezoek aan Londen in december eigenlijk niet ontbreken.
· Redactie
Reismythes, deel 1
In Engeland regent het altijd, de grootste piramide ter wereld vind je in Egypte en de Chinese muur is al zichtbaar vanaf de maan. Laten we deze hardnekkige misverstanden voor eens en voor altijd uit de wereld helpen.  
· Redactie
De beste taxirit
Waar ter wereld kun je eigenlijk het best per taxi reizen? De boekingssite hotels.com deed er eerder dit jaar onderzoek naar en informeerde bij diverse reizigers onder meer naar beschikbaarheid en betaalbaarheid van taxi’s in verschillende plaatsen.
· Redactie
Landen in de Theems
Er zijn plannen voor een nieuwe luchthaven in Londen. Het architectenbureau Fosters and Partners heeft voorgesteld dat dit op een kunstmatig eiland in de Theems kan zou kunnen verrijzen. De nieuwe luchthaven moet druk wegnemen bij Heathrow en zou ook meteen de grootste luchthaven ter wereld worden.
· Redactie
Stedentrips populair
De gemiddelde Nederlander heeft deze herfst ontzettend veel behoefte aan een korte vakantie. Dit valt op te maken uit de boekingsresultaten van het World Ticket Center. Het maken van een stedentrip binnen Europa is populairder dan ooit.
· Redactie
Topbestemmingen
In een grootschalig recent onderzoek onder reizigers van over de hele wereld, zijn drie bestemmingen als ‘topbestemming’ uit de bus gekomen. De Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Japan zijn door een kleine 12.000 respondenten uit 23 landen verkozen tot ‘top global travel destination’.

Archief

>