Home
Blog
België blogs

Reisinspiratie

14 blogs over Rondreizen in België
· Suzanne van Duijn
Roadtrip België: route en tips voor 2 weken
Met de auto naar België is verrassend leuk. Deze highlights en route-ideeën raden we je van harte aan!
· Suzanne van Duijn
10x Mooiste natuurgebieden van België
Ons buurland België heeft ook prachtige natuur. Ken jij deze tien mooie natuurgebieden al?
· Suzanne van Duijn
Zó mooi zijn de Ardennen in België
Jungletaferelen en ridderlijke nederzettingen vind je dichter bij huis dan je denkt. Amazone eat your heart out, want de Belgische Ardennen is de place to be!
· Suzanne van Duijn
De top 10 mooiste steden van België
Lekker dichtbij en net zo gezellig als de Nederlandse steden: deze tien parels in België! Ideaal voor een weekendje weg of dagje uit.
· Suzanne van Duijn
Dit zijn de mooiste plekken van België
België, het land van onze vriendelijke zuiderburen. Van bieren en bonbons, Vlaamse frieten en Belgische wafels. Maar ook een land met leuke steden, kustplaatsen en natuur. België heeft voor ieder wat wils!
· Redactie
Reizen naar kerstmarkten populair
De traditionele kerstmarkten die elk jaar rond eind november beginnen, zijn op dit moment in volle gang en trekken meer bezoekers dan ooit. Kerstmarkten worden van oudsher gehouden in Duitsland maar ook in België en diverse plaatsen in Nederland, zoals Valkenburg, Maastricht en Amsterdam, wordt het bezoeken van een kerstmarkt steeds populairder.
· Redactie
Luxe overnachtingen voor weinig
Goedkoop overnachten in een luxe hotel met vier of zelfs vijf sterren … wie wil dat nu niet? Tijdens de HotelWeek kun jij wat dit betreft je slag slaan, want dan worden overnachtingen in de meest luxe hotels in Nederland en vier andere landen, voor bijzonder fijne prijzen aangeboden. De periode waarin je voordelig een luxe hotel kunt boeken is 6 tot 13 november en de periode waarin je in het hotel kunt overnachten, ligt tussen 1 en 13 januari 2013.
· Redactie
Favoriete vakantiebestemmingen dichtbij
Hoewel we op dit moment in Nederland en omstreken niet bepaald van zomerse temperaturen kunnen spreken, kiezen veel Nederlanders toch voor een vakantie in de buurt. Hieronder volgt een kort overzicht van enkele plekken die deze zomer populair blijken te zijn. 
· Redactie
Golfers reizen graag
Veel Nederlanders spelen niet alleen graag golf, maar spelen ook graag golf in het buitenland. Enkele landen zijn daarbij favoriet en dat heeft natuurlijk een aantal redenen. Onlangs is er onderzoek gedaan naar de beweegredenen van de 88 % reislustige Nederlandse golfers.   
· Redactie
Paspoort automatisch gecontroleerd
Als jij een dezer dagen via het vliegveld van Schiphol reist, dan is de kans aanwezig dat je paspoort niet meer door een lid van de marechaussee, maar door een automaat wordt gecontroleerd. Op Schiphol is namelijk recentelijk een proef gestart met automatische paspoortcontrole.
· Redactie
HEMA op Gare du Nord
De bekende Nederlandse winkelketen HEMA is binnenkort ook op het Franse station Gare du Nord in Parijs te vinden. De SNCF, de Franse NS, verkoos de Nederlandse HEMA boven een aantal andere gegadigden. Op woensdag 7 maart aanstaande zal de vestiging op het drukste treinstation van Europa worden geopend.
· Redactie
Voordelig in een vakantiehuis
Als je van plan bent om binnenkort gebruik te maken van een vakantiehuis van de keten van Center Parcs, dan moet je de website van Bungalows.nl goed in de gaten houden. Want als je via deze site je vakantie boekt dan kun je profiteren van leuke voordelen.
· Redactie
De Vakantiesalon in Brussel
Niet alleen in Nederland zijn we dol op vakantiebeurzen, ook onze zuiderburen organiseren graag een groots opgezette beurs rondom alles wat met reizen te maken heeft. In Brussel is momenteel ‘De Vakantiesalon’ bezig. Deze beurs is vanaf vandaag toegankelijk voor reislustige mensen en duurt nog het gehele weekend.
· Redactie
Ga naar Gent
Heb je zin in een heus winters sprookje net over de grens? Ga dan naar Gent, die prachtige, historische stad in het land van onze zuiderburen. Gent is in elk jaargetijde een fantastische stad om te bezoeken, maar is zeker in de winter een bezoek echt meer dan waard.

Archief

>