Home
Blog
Bestemmingen
Zó mooi zijn de Ardennen in België

Zó mooi zijn de Ardennen in België

op 18 december 2019
1 minuut leestijd
Zó mooi zijn de Ardennen in België

Jungletaferelen en ridderlijke nederzettingen vind je dichter bij huis dan je denkt. Amazone eat your heart out, want de Belgische Ardennen is de place to be!

Trek je stevige stappers aan en ga op expeditie naar de Belgische Ardennen. De mooiste grotten, authentieke forten, kletterende watervallen en pittoreske dorpen liggen daar letterlijk aan je voeten. Kijk dit filmpje maar even!

Avontuur en rust in de natuur

Groen, groener, groenst is het devies. Natuurliefhebbers, sportievelingen en thrill seekers van alle niveaus halen hun hart op. Zo zijn er wandel-, kano- en fietsmogelijkheden in overvloed. Maar ook voor ultieme sereniteit zit je gebakken in de Ardennen. Schroom daarbij niet om van het zogenoemde gebaande pad af te gaan. Juist daarbuiten vertoef je het dichtst bij moedernatuur. Struin van een van de uitgestrekte grasvelden naar een grotesk bos, kom nader tot elkaar rondom een kampvuur en geniet van magistrale vergezichten. 

Belgische beestenboel én bier!

Naast geweldig natuurschoon worden de Belgische Ardennen ook geroemd om zijn burchten en hoven. Niets is heerlijker en rustgevender dan na een avontuurlijke tocht door de veelzijdige omgeving nog een blik te werpen in een ludieke kasteeltuin. Laat je daar tevens verrassen door de diverse vogelsoorten die je tegemoet vliegen. Na alle flora- en faunapracht mag ook een Belgisch speciaalbiertje niet ontbreken. Boek een rondleiding bij een brouwerij en proost na afloop op het goede leven. Op alle fronten gaat er een wereld voor je open. En dat super dichtbij huis! TIP: overnachten kan in een hotel, maar verblijven in één van de mooie vakantieparken in de Ardennen is nóg fijner. Heerlijk je eigen bungalow midden in de natuur!

Afbeelding ter ondersteuning van de tekst


Top reizen naar België

17-Daagse rondreis Sri Lanka en Malediven

17-Daagse rondreis Sri Lanka en Malediven

Pidurutalagala, Adam's Peak
20-Daagse rondreis Sri Lanka en Malediven Compleet

20-Daagse rondreis Sri Lanka en Malediven Compleet

21-Daagse rondreis Sri Lanka Kleurrijk Erfgoed (Oost)

21-Daagse rondreis Sri Lanka Kleurrijk Erfgoed (Oost)

21 dagen
Individuele rondreis
Kandy, World's End, Leeuwenrots

Reisorganisaties met reizen naar België

Meer blogs over België

Beoordelingen van België

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
7.7
Cultuur
7.3
Stranden
6.3
Steden
7.9
Eten & drinken
7.4
Activiteiten
7.5