Reisinspiratie

49 blogs in de rubriek Steden
· Redactie
Goedkoop Londen
Voor een korte vakantie is een stedentrip altijd een leuk idee. Londen is wat dat betreft een goede bestemming want je reist er gemakkelijk naartoe en vindt er heel veel afwisseling. Londen staat helaas niet bekend als een goedkope stad, maar met een beetje inventiviteit en onderstaande tips kom je met weinig geld een heel eind.
· Redactie
Kermis in Tilburg
De Tilburgse kermis is een begrip in Nederland. Je kunt gerust stellen dat dit, na carnaval, het belangrijkste jaarlijkse evenement in Brabant is. Tien dagen lang is het in de binnenstad één groot feest en vandaag is alweer de laatste dag aangebroken.
· Redactie
Hoogste hotel ter wereld geopend in Hongkong
Het hoogste hotel ter wereld, dat 118 verdiepingen telt, heeft zijn deuren geopend in Hongkong, een stad die bekendstaat om haar torenhoge wolkenkrabbers.
· Redactie
In Haarlem krijg je het meeste hotel voor je geld
Waar krijg je het meeste hotel voor je geld? Deze vraag werd stelde boekingswebsite Hotel.info aan haar bezoekers. In eigen land scoort Haarlem het hoogst met 6,76 punten, direct gevolgd door Den Haag. Groningen behaalde met 6,35 punten de derde plaats.
· Redactie
Vancouver opnieuw ideaalste stad ter wereld
De Canadese stad Vancouver is opnieuw de meest leefbare stad ter wereld. De stad heeft de beste combinatie van stabiliteit, gezondheidszorg, cultuur, milieu, onderwijs en infrastructuur.
· Redactie
Shoppingfestival in Istanbul
ISTANBUL - Van 18 maart tot en met 26 april wordt Istanbul 'the place-to-be' voor shopaholics. Dan vindt in de Turkse wereldstad voor de eerste maal het 'Istanbul ShoppingFest' plaats.
· Redactie
Toerisme New York City breekt alle records
De naweeën van de recessie lijken volledig aan New York City voorbij te gaan. De stad ontving in 2010 maar liefst 48,7 miljoen bezoekers; dat is een stijging van bijna 7 procent vergeleken met het jaar ervoor en een absoluut record.
· Redactie
De meest kleurrijke steden van de wereld
Rondreizen door kleurrijke steden? Dat kan!
· Redactie
Stedentrips New York bevallen het best
De Nederlandse vakantieganger is het meest tevreden na een stedentrip naar New York.
· Redactie
Stedentrips in herfstvakantie populairder dan strandvakantie
Tijdens de komende herfstvakantie gaan Nederlanders vaker op pad voor een stedenreis dan een strandvakantie. Althans, als het gaat om vakanties waarvoor een ticket wordt geboekt want deze gegevens komen van vliegtickets.nl. De meeste Nederlanders huren een bungalow als zij een korte vakantie boeken.
· Redactie
Amsterdamse grachten op Unesco werelderfgoedlijst
De Amsterdamse grachtengordel is in de nacht van zaterdag op zondag door Unesco op de werelderfgoedlijst gezet. Dat maakte een woordvoerster van de VN-commissie voor werelderfgoed bekend.

Archief

>