Home
Blog
Bhutan blogs

Reisinspiratie

5 blogs over Rondreizen in Bhutan
· Redactie
Insider tips voor het verborgen Himalaya-koninkrijk Bhutan
Eeuwenlang was Bhutan afgesloten van de buitenwereld. Dat maakt reizen door dit kleine Himalaya-koninkrijk een bijzondere ervaring. In Bhutan zijn tradities nog springlevend, maak je kennis met goden en koningen en ontdek je een unieke cultuur. Neem daarbij de schitterende berglandschappen en je kunt rekenen op een reis waarbij de hoogtepunten elkaar afwisselen. Pelden, de lokale expert van reisorganisatie Better Places geeft zijn insider tips voor een onvergetelijke trip.
· Redactie
De hoogste onbeklommen berg ter wereld: Gangkhar Puensum
Met 7.570 meter is Gangkhar Puensum de hoogste berg in Bhutan, en de 40e hoogste piek ter wereld. Verrassend genoeg is Gangkhar Puensum nog nooit beklommen in tegenstelling tot de meeste andere bergen in de Himalaya.
· Redactie
Tshechu's: De bijzondere festivals in Bhutan
In het kleine koninkrijk Bhutan, ingeklemd tussen India en China, vormen de religieuze Tshechu festivals voor velen het hoogtepunt van het jaar. Maak je een reis naar het 'Land van de Donderende Draak' dan is het de moeite meer dan waard om het rond een Tshechu festival te plannen.
· Redactie
Bijzonder Bhutan
Bhutan is een onafhankelijk koninkrijk in de Himalaya. In dit bijzondere land val je als reiziger van de ene in de andere verbazing. Het loont dan ook zeker de moeite om eens een trip naar Bhutan te ondernemen en er een tijdje rond te reizen.
· Redactie
Topbestemmingen 2012 volgens Lonely Planet
Waar moet je in 2012 naartoe reizen? Welke bestemmingen mag je niet missen? Op deze prangende vragen heeft Lonely Planet nu een antwoord gegeven door de publicatie van een lijst met tien landen die volgend jaar echt een must zijn om te bezoeken.

Archief

>