Home
Blog
Oktober 2012

Reisinspiratie

42 blogs geschreven in oktober 2012
· Laurens
Foto van de dag - Haai gespot
Zojuist las ik het nieuws over de beslissing van de Australische overheid om witte haaien te gaan doden vanwege "overlast". Automatisch moest ik denken aan die ene keer dat ik tijdens een duik vlakbij Moorea (Frans Polynesië) maarliefst 5 citroenhaaien om me heen had zwemmen!
· Redactie
IJsland is hot!
Puur en alleen afgaande op de naam zou je het niet zo snel denken, maar het is dus wel zo: IJsland is hot! Het aantal toeristen dat voor een reis naar IJsland kiest, is nog steeds groeiende. Vorig jaar werd alweer een record gebroken op het gebied van toeristenaantallen en voor dit jaar verwacht IJsland wederom meer bezoekers te ontvangen dan in het voorgaande jaar.
· Redactie
Australië pakt haaien aan
In Australië heeft de witte haai in de loop der tijd zoveel Australische zwemmers doodgebeten, dat de regering van de deelstaat West-Australië nu heeft besloten om haaien die te dicht bij de kustlijn van de westkust komen zwemmen, te doden.
· Redactie
New York Wheel: Het hoogste reuzenrad ter wereld komt er aan
We moeten nog even wachten, maar in New York kunnen we straks instappen in het hoogste reuzenrad ter wereld: de New York Wheel.

Archief