Home
Blog
Foto van de dag
Foto van de dag - Haai gespot

Foto van de dag - Haai gespot

1 minuut leestijd
Foto van de dag - Haai gespot

Zojuist las ik het nieuws over de beslissing van de Australische overheid om witte haaien te gaan doden vanwege "overlast". Automatisch moest ik denken aan die ene keer dat ik tijdens een duik vlakbij Moorea (Frans Polynesië) maarliefst 5 citroenhaaien om me heen had zwemmen!

Zojuist las ik het nieuws over de beslissing van de Australische overheid om witte haaien te gaan doden vanwege "overlast". Automatisch moest ik denken aan die ene keer dat ik tijdens een duik vlakbij Moorea (Frans Polynesië) maarliefst 5 citroenhaaien om me heen had zwemmen!

Citroenhaaien worden tussen de 2.5 en 3.5 meter lang... wat een machtige beesten! Gelukkig vallen ze niet zo snel een mens aan als de witte haai! De citroenhaai dankt zijn naam aan het feit dat hij een beetje een geel-bruinige huid heeft.

 

Meer blogs