Home
Blog
Baobab blogs

Reisinspiratie

7 blogs over rondreizen met Baobab
· Redactie
Fair op reis
Ecologische reizen en zogenaamde ‘Fair Travels’ zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het reisaanbod. Waarom zou je eigenlijk ook niet ecovriendelijk op vakantie gaan? De mogelijkheden zijn enorm dus zoek eens een groene reis uit en geniet met een goed geweten van een welverdiende vakantie.
· Redactie
Baobab reizen heeft nieuwe website
De reisorganisatie Baobab heeft deze week haar nieuwe website gelanceerd. De nieuwe website ziet er fris uit en geeft de bezoekers nog meer en nog duidelijker informatie. Natuurlijk vind je op de nieuwe Baobab site ook een actueel reisaanbod met alle Baobab rondreizen overzichtelijk op een rij.
· Redactie
Baobab viert 40-jarig jubileum
De rondreisorganisatie Baobab bestaat dit jaar maarliefst 40 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Samen met de reizigers wil Baobab dit graag vieren met een feestelijke reismarkt. Deze vindt plaats op zaterdag 28 januari tussen 10:00 en 17:00 in Slot Zeist. 
· Redactie
Baobab wint twee Zoover Awards
Baobab groepsreizen heeft gisteren maar liefst twee Zoover Awards in de wacht gesleept.
· Redactie
Baobab informatie dag en reismarkt
Op zaterdag 5 februari tussen 10:00 en 17:00 uur  organiseert Baobab een Reismarkt en informatiedag. Deze dag vindt plaats in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Hier kom je alles te weten over de bestemmingen en rondreizen van Baobab!
· Redactie
Boek voor 2011 je rondreis bij Baobab en win je reissom terug
Baobab reizen heeft een voor het einde van dit jaar een speciale actie. Je kunt namelijk je complete reissom terugwinnen!  
· Redactie
Baobab rondreizen voor 2011 staan online
Baobab heeft haar reisaanbod met rondreizen voor het nieuwe seizoen in 2011 online gezet.

Archief

>