Home
Blog
Opmerkelijk
Baobab viert 40-jarig jubileum

Baobab viert 40-jarig jubileum

op 16 januari 2012
1 minuut leestijd
Baobab viert 40-jarig jubileum

De rondreisorganisatie Baobab bestaat dit jaar maarliefst 40 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Samen met de reizigers wil Baobab dit graag vieren met een feestelijke reismarkt. Deze vindt plaats op zaterdag 28 januari tussen 10:00 en 17:00 in Slot Zeist. 

De rondreisorganisatie Baobab bestaat dit jaar maarliefst 40 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Baobab viert dit graag samen met de reizigers tijdens een feestelijke reismarkt. Deze vindt plaats op zaterdag 28 januari tussen 10:00 en 17:00 in Slot Zeist. 

Op de reismarkt ontmoet je de reisleiders, kun je reisinspiratie opdoen, optredens bekijken en natuurlijk speciale rondreis aanbiedingen boeken. Als je op de reismarkt je reis boekt krijg je
bovendien een speciaal jubileum shirt en 40 euro korting cadeau!

Maar de reismarkt kun je bovendien luisteren naar de bekende auteurs Kluun, Susan Smit en Aaf Brandt Corstiu. Ze vertellen er over hun eigen reiservaringen. En bekijk ook zeker de speciale Baobab jubileumfilm die wordt vertoond. Voor meer informatie bezoek je de website van Baobab reizen.

Beoordelingen van Baobab

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accommodatie
8.1
Vervoer
7.1
Reisleiding
9
Prijs / Kwaliteit
8
Algemeen
8.5