Baobab

Fair weg met Baobab

Baobab

Baobab Reizen organiseert al 40 jaar 'faire' groep rondreizen naar verre bestemmingen. Met Baobab maak je een originele en ongewone reis naar de meest authentieke plekken. Met een kleine reisgroep maak je kennis met nieuwe culturen en heb je spontane ontmoetingen met de lokale bevolking. Met Baobab ga je ‘Fair weg’:  je betaalt niet teveel en weet je zeker dat de bevolking ook eerlijke inkomsten heeft. Je krijgt een faire prijs en de lokale bevolking ook!

Baobab organiseert verschillende soorten rondreizen zoals: avontuurlijke rondreizen, groepsreizen, themareizen, singlereizen en familiereizen. Baobab gebruikt uitstekende reisbegeleiders met veel ervaring. Bij Baobab boek je een efficiënte, veilige én goedkope verre rondreis!

Geen reizen beschikbaar

Helaas zijn er (momenteel) geen reizen meer beschikbaar van Baobab.

Accommodatie
8.1
Vervoer
7.1
Reisleiding
9
Prijs / Kwaliteit
8
Algemeen
8.5
Baobab is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR
Ik heb met Baobab reizen een fantastische rondreis in Oost-Afrika gemaakt! Alles was tijdens de reis goed geregeld, de reisleider was uitstekend en de groep erg gezellig!
- Eva

Blogs over Baobab

· Redactie
Fair op reis
Ecologische reizen en zogenaamde ‘Fair Travels’ zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het reisaanbod. Waarom zou je eigenlijk ook niet ecovriendelijk op vakantie gaan? De mogelijkheden zijn enorm dus zoek eens een groene reis uit en geniet met een goed geweten van een welverdiende vakantie.
· Redactie
Baobab reizen heeft nieuwe website
De reisorganisatie Baobab heeft deze week haar nieuwe website gelanceerd. De nieuwe website ziet er fris uit en geeft de bezoekers nog meer en nog duidelijker informatie. Natuurlijk vind je op de nieuwe Baobab site ook een actueel reisaanbod met alle Baobab rondreizen overzichtelijk op een rij.
· Redactie
Baobab viert 40-jarig jubileum
De rondreisorganisatie Baobab bestaat dit jaar maarliefst 40 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Samen met de reizigers wil Baobab dit graag vieren met een feestelijke reismarkt. Deze vindt plaats op zaterdag 28 januari tussen 10:00 en 17:00 in Slot Zeist. 
· Redactie
Baobab wint twee Zoover Awards
Baobab groepsreizen heeft gisteren maar liefst twee Zoover Awards in de wacht gesleept.
· Redactie
Baobab informatie dag en reismarkt
Op zaterdag 5 februari tussen 10:00 en 17:00 uur  organiseert Baobab een Reismarkt en informatiedag. Deze dag vindt plaats in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Hier kom je alles te weten over de bestemmingen en rondreizen van Baobab!
· Redactie
Boek voor 2011 je rondreis bij Baobab en win je reissom terug
Baobab reizen heeft een voor het einde van dit jaar een speciale actie. Je kunt namelijk je complete reissom terugwinnen!  
· Redactie
Baobab rondreizen voor 2011 staan online
Baobab heeft haar reisaanbod met rondreizen voor het nieuwe seizoen in 2011 online gezet.

Beoordelingen van Baobab

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met Baobab?
8,6

Rondreis Birma

Myanmar
Groepsrondreis met Baobab
30-09-2015

Fantastische reis in een onbekend land. Je moet wel snel zijn want door het openstellen van de grenzen begint het massa toerisme op gang te komen

Ans
Gereisd met vrienden in November 2011
8,4

Kleine sunda-eilanden en Sulawesi

Indonesië
Groepsrondreis met Baobab
30-09-2015

Geweldige reis, veel ervaren, TOPPER van een reisbegeleider.

Frans
Gereisd met partner in August 2011
8,6

Vietnam highlights rondre

Vietnam
Groepsrondreis met Baobab
30-09-2015

Vakantie om nooit te vergeten! Super organisatie! Goed programma! Al het moois van Vietnam kunnen bewonderen. Zou het zo weer doen! 

Effi van den Heuvel
in June 2009
7,8

Mali

Mali
Groepsrondreis met Baobab
30-09-2015

Heel mooie rondreis met een heel goeie groep. De reisleiding was zeer deskundig en zo was de groepsreis meer dan een leerschool. Er was geen gebrek aan plezier gedurende de reis. En al die cultuur en folklore was niet te onderschatten, vooral gedurende onze 4-daagse wandeling. Het is een aanrader.

DE PAEPE Danny
Gereisd met partner in October 2010
7,8

Familiereis Egypte

Egypte
Familiereis met Baobab
30-09-2015

Wij hebben met onze 2 dochters deze rondreis gemaakt. Het was supergezellig met de andere gezinnen!! De reis was goed georganiseerd door Baobab reizen, we zullen dit niet snel vergeten en gelukkig hebben we de foto's nog :-)

De Keizers op pad
Gereisd met gezin in August 2010
Alle ervaringen met Baobab