Baobab ervaringen

De Baobab ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een rondreis met Baobab gemaakt hebben.

Er zijn 8 ervaringen met Baobab geplaatst.

Accomodatie
8.1
Vervoer
7.1
Reisleiding
9
Prijs / Kwaliteit
8
Algemeen
8.5

Beoordelingen van Baobab

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met rondreizen van Baobab?
8,6

Rondreis Birma

Myanmar
Groepsrondreis met Baobab
30-09-2015

Fantastische reis in een onbekend land. Je moet wel snel zijn want door het openstellen van de grenzen begint het massa toerisme op gang te komen

Ans
Gereisd met vrienden in November 2011
8,4

Kleine sunda-eilanden en Sulawesi

Indonesië
Groepsrondreis met Baobab
30-09-2015

Geweldige reis, veel ervaren, TOPPER van een reisbegeleider.

Frans
Gereisd met partner in August 2011
8,6

Vietnam highlights rondre

Vietnam
Groepsrondreis met Baobab
30-09-2015

Vakantie om nooit te vergeten! Super organisatie! Goed programma! Al het moois van Vietnam kunnen bewonderen. Zou het zo weer doen! 

Effi van den Heuvel
in June 2009
7,8

Mali

Mali
Groepsrondreis met Baobab
30-09-2015

Heel mooie rondreis met een heel goeie groep. De reisleiding was zeer deskundig en zo was de groepsreis meer dan een leerschool. Er was geen gebrek aan plezier gedurende de reis. En al die cultuur en folklore was niet te onderschatten, vooral gedurende onze 4-daagse wandeling. Het is een aanrader.

DE PAEPE Danny
Gereisd met partner in October 2010
7,8

Familiereis Egypte

Egypte
Familiereis met Baobab
30-09-2015

Wij hebben met onze 2 dochters deze rondreis gemaakt. Het was supergezellig met de andere gezinnen!! De reis was goed georganiseerd door Baobab reizen, we zullen dit niet snel vergeten en gelukkig hebben we de foto's nog :-)

De Keizers op pad
Gereisd met gezin in August 2010
8,0

Jubileum reis Vietnam

Vietnam
Groepsrondreis met Baobab
02-04-2015

Interessant reis. Vietnam is een aanrader.

Ans
Gereisd met vrienden in November 2012
8,0

Groepsrondreis Mali

Mali
Groepsrondreis met Baobab
02-04-2015

We hebben met Baobab een prima kerst/nieuwjaarsreis gehad, gehad. Het zat logistiek allemaal goed in elkaar alles klopte. WE hebben mooie plekken bezocht. De reisbegeleider was een man met veel ervaring. David Kerkhoff. Facultatieve excursies werden goed voor je georganiseerd. De accomodaties kwamen goed overeen met wat je in de reisbeschrijving was beloofd.

Els Bouwmeester
Gereisd met partner in December 2007
8,0

Zimbabwe, Botswana, Namibië & Zuid-Afrika

Botswana
Groepsrondreis met Baobab
02-04-2015

Zeer mooie reis gehad. Botswana is een fantastisch land en zeker de moeite waard. Hoogtepunten waren Etosha en Chobe park.

Verblijf en vervoer was prima in orde en de reisbegeleiding was helemaal top! Zeker een aanrader!

P. Andriessen
Gereisd met partner in May 2010

Ben jij op reis geweest met Baobab?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over Baobab.