Home
Blog
Juni 2013

Reisinspiratie

43 blogs geschreven in juni 2013
· Redactie
Hotelprijzen Zuid-Europa sterk gedaald
Wil je deze zomer graag op vakantie maar maak jij je zorgen over de kosten die een reis met zich meebrengt? Niet doen, want met een vliegticket van een maatschappij als Ryanair vlieg je voor bijna niets naar het zuiden van Europa en de hotelprijzen laten bovendien flinke dalingen zien.
· Redactie
Zoek de zon in verre bestemmingen
Volgens de Franse weerzender Météo staat West-Europa de koudste zomer sinds het jaar 1816 te wachten. Dat is dus een mooie reden om deze zomer te kiezen voor een rondreis door een ver land. Nu vindt Weerplaza deze bewering nogal ‘uit de lucht gegrepen’, maar wie de zekerheid van een zonovergoten en warme vakantie wil hebben, kan het toch beter in een van onderstaande bestemmingen zoeken.
· Redactie
Sarajevo mooie bestemming voor een stedentrip
Voor een bijzondere stedentrip is een reis naar Sarajevo zeker een aanrader. De hoofdstad van Bosnië-Herzegovina is namelijk een bijzonder afwisselende stad, waar elke wijk als het ware een eigen karakter heeft en je dus eindeloos op ontdekkingstocht kunt gaan.
· Redactie
Op vakantie voor je persoonlijke ontwikkeling
Je hebt allerlei soorten vakanties: verre rondreizen, familievakanties, stedentrips, strandvakanties en ga zo maar door. Wat de laatste tijd een trend lijkt te zijn, is het combineren van een vakantie met het werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard kan ook deze vakantiesoort zoveel vormen aannemen als er vakantiegangers zijn.
· Redactie
Museumstad New York
New York City is een veelzijdige reisbestemming waar vanalles te zien en te beleven valt, zo ook op het gebied van museums. In New York zijn diverse museums  te vinden, maar welke zijn de belangrijkste en wat kun je er allemaal bezichtigen? Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste museums in New York, zodat je precies weet waar je moet zijn.

Archief