Home
Blog
Griekenland blogs

Reisinspiratie

43 blogs over Rondreizen in Griekenland
· Redactie
Reis naar de zon!
De winter zit er in Nederland alweer aan te komen, na een zomer die helaas amper noemenswaardig is geweest. Hoe kun je die slechte zomer zo snel mogelijk vergeten? Bijvoorbeeld door een reis naar de zon in te plannen.
· Redactie
Last minutes
Last minutes zijn erg in trek bij Nederlanders deze zomervakantie. Niet gek, met het weer van de afgelopen weken in Nederland. Volgens de website Last-Minutes.nl zijn er ruim een kwart meerlast minute boekingen gedaan in vergelijking met dezelfde periode in 2010.
· Redactie
De mooiste stranden
Heerlijk een paar dagen lui genieten aan een prachtig strand, wie wil dat tijdens zijn vakantie nou niet? Waar moet je in Europa naartoe om van de mooiste stranden te kunnen genieten? Dát is de vraag en hieronder volgt het antwoord.
· Redactie
Maak gratis je eigen stedengids
Er is nu tijdelijk een leuke actie aan de hand bij KLM, namelijk een waarbij je gratis je eigen stedengids kunt creëren. Via de website kun je met een paar muisklikken een reisgids samenstellen die helemaal is toegespitst op jouw wensen. Een persoonlijke cityguide voor je vakantie dus.
· Redactie
Zeldzame robben ontdekt in Griekenland
Wetenschappers hebben in Griekenland een kolonie zeer zeldzame mediterrane monniksrobben ontdekt. Deze soort is de meest bedreigde zeehond ter wereld.

Archief

>