Home
Blog
Ethiopië blogs

Reisinspiratie

6 blogs over Rondreizen in Ethiopië
· Redactie
De vreemde wereld van het Abbemeer
Het Abbemeer is een zoutmeer op de grens van Ethiopië en Djibouti en het grootste meer en laatste meer van een keten van zes met elkaar verbonden meren.
· Redactie
Meskel Square in Ethiopië: chaotisch kruispunt zonder stoplichten!
Er zijn bijna geen woorden voor om te beschrijven hoe knotsgek Meskel Quare in de Ethiopische hoofdstad Addis Abeba is. Zonder de aanwezigheid van stoplichten of een verkeersleider proberen de voertuigen hier over te steken zonder een botsing te maken.
· Redactie
De alien krater in Ethiopië
In de Danakildepressie in de de Afar-regio van Ethiopië ligt de vulkanische krater Dallol. Doordat het grondwater en magma hier samenkomen, veranderen zwavel, ijzeroxide, zout en andere mineralen in levendige kleuren groen en neon geel.
· Redactie
3 redenen om naar Ethiopië te gaan
Ethiopië? Ja, Ethiopië! Vergeet het clichébeeld van armoe, oorlog en dorre vlakten. Ethiopië heeft een trotse, optimistische bevolking en een enorm cultureel erfgoed. We geven 3 redenen om nu te gaan!
· Redactie
Verborgen schatten Ethiopië
Ethiopië is geen voor de hand liggend vakantieland voor een rondreis, maar zeker de moeite van het overwegen waard. Dit mooie land in Afrika beschikt namelijk nog over bijzonder veel natuurschoon en ook de geschiedenis en culturele bezienswaardigheden van het land zijn een ontdekkingsreis meer dan waard.
· Redactie
Het noorden van Ethiopië
In het noorden van Ethiopië zijn een aantal bezienswaardigheden te vinden die je leuk kunt samenvoegen tot een kleine rondreis. Neem de hoofdstad Addis Abeba als uitgangspunt en bepaal vervolgens zelf een leuke route langs de overige trekpleisters.

Archief

>