Home
Blog
Cyprus blogs

Reisinspiratie

4 blogs over Rondreizen in Cyprus
· Laurens Taekema
15x De mooiste bezienswaardigheden van Cyprus
Wil je op vakantie naar Cyprus? Dan wil je vast weten wat de mooiste plekken en bezienswaardigheden op Cyprus zijn. Die hebben wij voor je! Van de mooiste stranden tot de historische steden en leukste barretjes. Let's go to Cyprus!
· Redactie
Paspoort automatisch gecontroleerd
Als jij een dezer dagen via het vliegveld van Schiphol reist, dan is de kans aanwezig dat je paspoort niet meer door een lid van de marechaussee, maar door een automaat wordt gecontroleerd. Op Schiphol is namelijk recentelijk een proef gestart met automatische paspoortcontrole.
· Redactie
Nieuwe budgetbestemmingen
Een lang weekend Barcelona of een korte trip naar Rome boek je heel eenvoudig als je vliegt met goedkope airlines als Ryanair of Easyjet. Deze aanbieders van budgetvluchten breiden hun aanbod nu uit met nog een aantal bijzondere bestemmingen. Lees hieronder welke dat zijn.
· Redactie
All-inclusive topbestemmingen
All-inclusive reizen zijn ideaal als je op zoek bent naar een zorgeloze vakantie. Alle denkbare zaken zitten bij de prijs inbegrepen en dat heeft een aantal voordelen. De all-inclusive formule is populair en wordt daarom in steeds meer landen aangeboden.

Archief

>