Home
Blog
Litouwen blogs

Reisinspiratie

4 blogs over Rondreizen in Litouwen
· Redactie
Op reis voor een paar honderd euro
Als jij deze zomer graag op reis wilt gaan, dan mag een gebrek aan financiële middelen natuurlijk geen roet in het eten gooien. Gelukkig zijn er voldoende manieren om er even een paar dagen tussenuit te piepen, zonder gelijk de hoofdprijs te hoeven betalen.
· Redactie
Nieuwe vliegroutes
Eens in de zoveel tijd veranderen de vliegroutes die de diverse luchtvaartmaatschappijen aanbieden. Soms komt er een nieuwe route bij en een andere keer wordt er door een vliegmaatschappij een route geschrapt of wordt het aantal vluchten op een bepaalde bestemming verminderd. Hieronder een kleine overzicht van de meest recente aankondigingen van wijzigingen.
· Redactie
Paspoort automatisch gecontroleerd
Als jij een dezer dagen via het vliegveld van Schiphol reist, dan is de kans aanwezig dat je paspoort niet meer door een lid van de marechaussee, maar door een automaat wordt gecontroleerd. Op Schiphol is namelijk recentelijk een proef gestart met automatische paspoortcontrole.
· Redactie
Een rondreis per fiets
Hou je ervan om ook tijdens je vakantie lekker sportief bezig te zijn en doe je dat het liefst elke dag? Hou je bovendien ook van afwisseling en vind je het leuk om een rondreis te maken? In dat geval is het misschien een leuk idee om tijdens je vakantie een lange fietstocht te gaan maken.

Archief

>