Home
Reizen zoeken
R

297 Rondreizen met Riksja Travel

1 t/m 24 van 297 rondreizen getoond
Eigenwijs Nieuw - Zeeland

Eigenwijs Nieuw - Zeeland

22 dagen
Individuele rondreizen
Met deze eigenwijze rondreis reis je in drie weken langs de highlights van Nieuw-Zeeland! Onze reisfanaten, die het land kennen, hebben de mooitste plekjes voor jou uitgezocht. Van de kokende modderpoelen, spuitende geisers en besneeuwde vulkaantoppen op het Noordereiland reis je verder naar het zuiden. Door de bewuste keuze voor slaapplekken en partners waar wij mee samenwerken willen wij de wereld een stukje positiever maken. Je zult afwisselend slapen in accommodaties van Bed&Breakfasts tot motels! Door de bewuste keuze voor slaapplekken en partners waar wij mee samenwerken willen wij de wereld een stukje positiever maken. Op deze manier door Nieuw Zeeland rondreizen is a once in a lifetime experience!
Riksja Travel
vanaf
€ 1.914
Toeren van pleintjes naar palmenstrand

Toeren van pleintjes naar palmenstrand

16 dagen
Individuele rondreizen
Ontdek al het prachtige van Cuba in twee weken! Onze reisfanaten, die het land door en door kennen, helpen jou met de route en planning zodat jij het maximale uit jouw reis haalt. Zo zie je met deze individuele rondreis Havana, de tabaksvelden en het kleurrijke Trinidad, maar is er ook genoeg tijd voor 'vakantie' en relax je bij twee knusse strandverblijven. Wij organiseren individuele rondreizen met hart voor de wereld, zodat we er samen met jou voor zorgen dat die zo mooi blijft als dat ze van zichzelf is.
Riksja Travel
vanaf
€ 1.285
Tuktuks en longtails

Tuktuks en longtails

20 dagen
Individuele rondreis
Leer het land van de glimlach echt kennen tijdens een drieweekse rondreis door zowel Centraal-, Noord- als Zuid-Thailand! Wij kiezen bewust voor slaapplekken van partners waar wij mee samenwerken om de wereld een stukje positiever maken. Eerst word je ondergedompeld in bruisend Bangkok. Van daaruit reis je door naar de River Kwai, waar je in een huisje op het water slaapt en kunt zwemmen in de Erawan-watervallen. Struin door tempelstad Ayutthaya, hike in het noorden naar het Karen-volk en ontdek de natuur van Khao Sok Nationaal Park. Als tropisch toetje sluit je de reis met je voeten in het zand af op de Thaise eilanden. Onze reisfanaten, die het land door en door kennen, helpen jou met de route en planning zodat jij het maximale uit jouw reis haalt!
Riksja Travel
vanaf
€ 1.485
Arriba Costa Rica

Arriba Costa Rica

15 dagen
Individuele rondreizen
De all-time favourite van de Riksja-reizigers! Tijdens deze individuele rondreis door Costa Rica doe je niet alleen de highlights aan, maar ga je ook van het gebaande pad en kom je op plekken die nog niet ontdekt zijn door hordes toeristen. Maak deze individuele rondreis met een hart voor de wereld, zodat we er samen met jou voor zorgen dat die zo mooi blijft als dat ze van zichzelf is. Je bezoekt de belangrijkste parken - van Tortuguero en Rincon tot Monteverde - en ervaart de verschillen tussen de Caribische kust en die van de Stille Oceaan. Spot schildpadden, struin door nevelwouden en beklim de Arenalvulkaan. Onze reisfanaten, die het land door en door kennen, hebben persoonlijk de leukste slaapplekken voor je uitgezocht en delen graag onze tips met je!
Riksja Travel
vanaf
€ 1.392
South-Africa experience

South-Africa experience

21 dagen
Individuele rondreizen
Wil je op avontuur en het beste van Zuid-Afrika in één rondreis zien? Deze rondreis is de favoriet van velen! We zijn zelf in Zuid-Afrika geweest en hebben de leukste activiteiten én slaapplekken al voor je uitgezocht. Wat dacht je van een overnachting midden in de bush? ’s Avonds zit je met z’n allen rond het kampvuur. Op safari ga je met een ranger van het gebaande pad en leer je hoe je wild moet spotten. Die kennis komt later handig van pas, wanneer je met je eigen auto door de bush kart. In eSwatini (voorheen Swaziland) kun je wandelen, fietsen of paardrijden tussen de zebra's in Mlilwane Nationaal Park en vanuit St. Lucia speur je naar nijlpaarden, voordat je verder vliegt naar Port Elizabeth. In het zuiden toer je via ruige bergwegen langs de Tuinroute en in het binnenland slaap je op een Zuid-Afrikaanse plaas (boerderij). Fiets tussen de wijnranken in Stellenbosch en proef wijntjes bij lokale wijnhuizen. Je sluit je reis af met de highlights van Metropool Kaapstad: de Tafelberg, Kaap de Goede Hoop en/of Robbeneiland. Je slaapt tijdens deze individuele Zuid-Afrika rondreis op typisch Afrikaanse slaapplekken, zoals een bushcamp, rondavel en bijenkorfhuisje.Door de bewuste keuze voor slaapplekken en partners waar wij mee samenwerken willen wij de wereld een stukje positiever maken!
Riksja Travel
vanaf
€ 1.825
Roadtrip USA

Roadtrip USA

21 dagen
Individuele rondreizen
Maak een roadtrip USA en zie in drie weken de highlights van Zuidwest-Amerika. Begin als een filmster in Hollywood en kijk in de volgende scène over het randje van de Grand Canyon. Tijdens deze West-Amerika-rondreis zie je hoe groot en divers Amerika is. Natuurlijk hebben onze reisfanaten, die het land door en door kennen, de leukste plekjes voor jou uitgezocht! Je cruist op eigen tempo langs de hoogtepunten: hit the jackpot in Vegas, kampeer naast denderende watervallen, rijd met een Navajo-indiaan door Monument Valley en verken Chinatown samen met een local in San Francisco. The real American way! Je slaapt onderweg in centraal gelegen hotels, knusse lodges en houten cabins. Deze individuele rondreis is met hart voor de wereld, zodat we er samen met jou voor zorgen dat die zo mooi blijft als dat ze van zichzelf is.
Riksja Travel
vanaf
€ 2.598
Van gletsjer naar gaucho

Van gletsjer naar gaucho

20 dagen
Individuele rondreizen
Dompel je drie weken lang onder in alles wat Argentinië te bieden heeft! Onze reisfanaten, die het land door en door kennen, helpen jou met de route en planning zodat jij het maximale uit jouw reis haalt. Tijdens deze rondreis vol highlights ga je met een Argentijn op pad in Buenos Aires, kom je meer te weten over de stad aan het einde van de wereld en wandel je met ijzers onder over een immense gletsjer. In het roestrode noorden rijd je met je huurauto tussen metershoge cactussen en ga je wijnproeven bij bodega’s. Je maakt een tussenstop bij heuse gaucho’s, die je meenemen op hun stoere paarden. Tot slot vlieg je noordwaarts naar de tropische watervallen van Iguazú, waar je rondreis eindigt aan het zwembad! Door de bewuste keuze voor deze slaapplekken van onze partners waar wij mee samenwerken willen wij de wereld een stukje positiever maken...
Riksja Travel
vanaf
€ 1.918
Go China

Go China

16 dagen
Individuele rondreizen
Reis per trein langs de highlights van China en slaap onderweg in knusse hotelletjes in de sfeer van het land. Je maakt kennis met de lokale bevolking - wie weet leer je wel wat woordjes Chinees! - en ontdekt oude ambachten en leefgewoonten. Door de bewuste keuze voor slaapplekken en partners waar wij mee samenwerken willen wij de wereld een stukje positiever maken. Bij deze rondreis loop je over de Chinese Muur en neem je een kijkje bij de bijzondere vondst van het terracotta leger in Xi'an. Je reist door richting het zuiden naar Hong-Kong en ondertussen ontdek je de sprookjesachtige karstbergen nabij Guilin. Vanaf je balkon in Ping'an kijk je uit over en de hoogste rijstterrassen ter wereld. Een uitzicht om nooit meer te vergeten..
Riksja Travel
vanaf
€ 1.574
Langs cenotes en cabañas

Langs cenotes en cabañas

14 dagen
Individuele rondreizen
Arriba arriba! Wil je veel zien en toch ook een beetje uitgerust thuiskomen? Dat kan! In deze rondreis trek je per huurauto in twee weken over schiereiland Yucatan. Onze reisfanaten, die het land door en door kennen, hebben de leukste plekjes al voor jou uitgezocht. Vanuit Playa del Carmen ga je eerst naar het mangrovegebied van Rio Lagartos om flamingo's te spotten. Vervolgens trek je het binnenland in, waar je de Mexicaanse sfeer proeft in koloniale stadjes. Trek dieper de jungle in en ontdek de voormalige Mayastad Palenque die in het groen verscholen ligt. Je sluit de reis ontspannen af op het strand van Tulum, waar je 's avonds vanuit je hangmat de zon in de zee ziet zakken. Je slaapt in kleurrijke haciënda's, gezellige posada's en cabana's! Door de bewuste keuze voor slaapplekken en partners waar wij mee samenwerken willen wij de wereld een stukje positiever maken!
Riksja Travel
vanaf
€ 824
Krokodillen, koralen en Outback

Krokodillen, koralen en Outback

29 dagen
Individuele rondreizen
Ben jij nog nooit Down Under geweest en wil je die once-in-a-lifetime-reis maken? Dan is dit de ultieme Australië-rondreis, waarbij je alle absolute hoogtepunten van het uitgestrekte continent ziet. Je arriveert in bruisend Sydney, waar je even kunt acclimatiseren. Vervolgens rijd je de leegte van de Outbackwoestijn in, waar je wegdroomt onder de sterren. Vervolgens vlieg je naar het waterrijke groene noorden en leer je de echte Aboriginal kennen. In het Great Barrier Reef ga je kopje onder en tot slot zak je tijdens een relaxte selfdrive langs de oostkust, via de Whitsundays en Fraser Island af naar trendy Brisbane. Met onze bouwstenen stel je de reis samen waar jij van droomt. Onze reisfanaten, die het land door en door kennen, helpen jou met de route en planning zodat jij het maximale uit jouw reis haalt.
Riksja Travel
vanaf
€ 3.187
Go Namibië

Go Namibië

13 dagen
Individuele rondreis
Een betaalbare fly drive langs de highlights van Namibië. Reis met je huurauto naar de zandduinen van de Sossusvlei waar je met een ‘sundowner’ je reis inluidt. In Swakopmund peddel je tussen zeeleeuwen waarna je in Etosha National Park speurt naar brullende leeuwen en tetterende olifanten en zebra’s. Je slaapt in knusse guesthouses, woestijnlodges en safaritenten. Go Namibië is al het moois van Namibië in een notendop. Lees hier meer over deze korte Namibië-rondreis.
Riksja Travel
vanaf
€ 1.058
Langs beren, meren en bossen

Langs beren, meren en bossen

15 dagen
Individuele rondreis
Cruise met je eigen huurauto van hip Vancouver naar scharrelende beren en walvisstaarten op Vancouver Island. Rij door richting de Rockey mountains en ontdek Whistler en Banff National park. De Canada-rondreis van Riksja brengt je langs alpenweides en watervallen en meren. Onze reisfanaten, die het land door en door kennen, helpen jou met de route en planning zodat jij het maximale uit jouw reis haalt. Onderweg slaap je in een fijn hotel, een knus bed & breakfast, een bijzondere ranch en je eigen cabin midden in de natuur. Door deze bewuste keuze voor slaapplekken en partners waar wij mee samenwerken willen wij de wereld een stukje positiever maken.
Riksja Travel
vanaf
€ 1.711
Van Schilderbaai naar Tempelschat

Van Schilderbaai naar Tempelschat

19 dagen
Individuele rondreizen
Combineer Vietnam met Cambodja en ervaar the best of both worlds! Na Halong Bay, het knusse Hoi An en de Cu Chitunnels vaar je via de Mekongdelta de grens over naar Phnom Penh. Na een inkijkje in de ingrijpende geschiedenis van Cambodja op de Killing Fields, reis je door naar wellicht het mooiste tempelcomplex ter wereld: Angkor Wat. Tijdens je reis slaap je overal op knusse plekken in de sfeer van het land. Door deze bewuste keuze voor slaapplekken en partners waar wij mee samenwerken willen wij de wereld een stukje positiever maken. Ook hebben we hoogstpersoonlijk de fijnste slaapplekken en beste activiteiten voor je uitgezocht!
Riksja Travel
vanaf
€ 1.350
Vamos Peru!

Vamos Peru!

14 dagen
Individuele rondreis
De populairste Peru-rondreis! Onze reisfanaten, die het land zelf bezocht hebben, nemen je mee naar de mooiste plekjes van Peru. In twee weken reis je van Lima zuidwaarts langs de vlakke westkust, waar je de grootste zeehondenkolonie ter wereld van heel dichtbij ziet. Vervolgens bezoek je vanuit het zonnige Arequipa de uitgestrekte terrassenvallei van de Colca Canyon. Op Lake Titicaca slaap je een nacht op een eiland, waar je te gast bent bij een indianenfamilie. Je eindigt in bruisend Cusco en maakt natúúrlijk nog een tweedaagse trekking door het Andesgebergte naar Machu Picchu. Daarna heb je nog tijd om bij te komen in de Heilige Vallei. Deze individuele rondreis is met hart voor de wereld, zodat we er samen met jou voor zorgen dat die zo mooi blijft als dat ze van zichzelf is!
Riksja Travel
vanaf
€ 1.210
Go Brasil

Go Brasil

21 dagen
Individuele rondreizen
Go Brasil! Wil jij de highlights zien, maar niet achter hordes toeristen aan sjokken? Dat kan, want wij pakken het net even anders aan! Door de bewuste keuze voor slaapplekken en partners waar wij mee samenwerken willen wij de wereld een stukje positiever maken. Ervaar Rio de Janeiro per fiets en slenter door het koloniale Paraty, voordat je doorreist naar de watervallen van Iguaçu. Voor de verandering geen Amazone, maar in plaats daarvan verken je de ongerepte Pantanal met de auto en te paard: meer kans om wilde dieren te spotten én je kunt snorkelen met riviervissen. Vlieg vervolgens door naar Salvador de Bahia en strijk tenslotte strijk neer op het eiland Tinharé voor een relaxte afsluiting van je Brazilië-rondreis. We hebben persoonlijk de fijnste slaapplekken en beste activiteiten voor je getest en geselecteerd!
Riksja Travel
vanaf
€ 2.752
Eigenwijs Ceylon

Eigenwijs Ceylon

13 dagen
Individuele rondreizen
Heb je geen uitgebreid budget, maar wil je toch de hoogtepunten van Sri Lanka zien? Dan is dit de reis voor jou! Je reist individueel van Negombo naar de historische koningssteden, de mysterieuze rotspaleizen en koel en fraai Kandy met de Temple of Tooth. Reis met de trein door de mooie theeheuvels. Vervolgens beklim je majestueuze bergen en geniet je van oneindige uitzichten. Eindig de reis op een lekker tropisch strand, zodat je uitgerust naar huis vliegt. Onderweg slaap je op knusse slaapplekken van partners waar wij mee samenwerken om de wereld een stukje mooier te maken. Onze reisfanaten, die het land door en door kennen, helpen jou met de route en planning zodat jij het maximale uit jouw reis haalt!
Riksja Travel
vanaf
€ 1.049
Bedoeïenenkaravaan naar de souks

Bedoeïenenkaravaan naar de souks

10 dagen
Individuele rondreizen
Zie alle gezichten van Marokko in 10 dagen. Maak deze individuele rondreis met hart voor de wereld, zodat we er samen met jou voor zorgen dat die zo mooi blijft als dat ze van zichzelf is.Tijdens deze Marokko-rondreis combineer je koningssteden Marrakech en Fes met hoge woestijnduinen en het binnenland vol groene valleien en bergkloven. In de steden (ver)dwaal je door een labyrint van straatjes in de levendige souks met eeuwenoude ambachten, slangenbezweerders en eettentjes. Met eigen auto trek je het binnenland in, waar je wordt getrakteerd op besneeuwde bergtoppen, een verlaten maanlandschap, palmoases en oranje zandduinen. Trek op een kameel door de woestijn voor een nacht onder de sterren en zie kleine dorpen ontwaken in palmvalleien. Onze reisfanaten, die het land door en door kennen, helpen jou met de route en planning zodat jij het maximale uit jouw reis haalt.
Riksja Travel
vanaf
€ 655
Slingerapen, fietstaxi's en tempelwachters

Slingerapen, fietstaxi's en tempelwachters

21 dagen
Individuele rondreizen
Een fijnproeversreis, voor wie net dat beetje meer van Indonesië wil zien! In 3 weken zie je niet alleen Bali, maar ook Java én Sumatra, drie totaal verschillende eilanden. Onze reisfanaten, die het land door en door kennen, helpen jou met de route en planning zodat jij het maximale uit jouw reis haalt. Spot orang-oetans vanuit je junglelodge op Sumatra, ga op vulkaanexpeditie en fiets naar de mystieke Borobodur op Java en krijg zin in zen op Bali. Hier overnacht je in knusse cottages aan rustige stranden en ontdek je frisgroene rijstvelden. Door de bewuste keuze voor slaapplekken en partners waar wij mee samenwerken willen wij de wereld een stukje positiever maken!
Riksja Travel
vanaf
€ 1.445
Viva Ecuador y Galapagos

Viva Ecuador y Galapagos

20 dagen
Individuele rondreizen
Ervaar alle highlights van Ecuador in één reis. Dit is de must-do-reis! Onze reisfanaten, die het land door en door kennen, hebben de leukste plekjes voor jou uitgezocht. Je ziet de hoogtepunten van de Andes - letterlijk -, bezoekt het koloniale Quito, wordt ondergespetterd door de watervallen in Baños en ziet de hoogste actieve vulkaan ter wereld. Onderweg slaap je in knusse patiohotels, bij een gastvrije indianenfamilie en knusse junglelodge, helemaal in de sfeer van het land. Door deze bewuste keuze voor deze slaapplekken en partners waar wij mee samenwerken willen wij de wereld een stukje positiever maken. Natuurlijk mogen ook de Galapagoseilanden niet ontbreken! Snorkel met zeeleeuwen, spot de bekende vogels met hun blauwe voeten en maak kennis met reuzenschildpadden tijdens je eilandhop. Let's go!
Riksja Travel
vanaf
€ 2.204
Swingend door de Deep South

Swingend door de Deep South

14 dagen
Individuele rondreis
✔ Combinatie van steden, muziek en natuur van het Zuiden ✔ Great Smoky Mountains National Park ✔ Muziek steden Nashville, Memphis en New Orleans ✔ Bezoek aan Graceland ✔ Plantagehuizen en katoenplantages
Riksja Travel
vanaf
€ 1.243
Het wilde westen

Het wilde westen

19 dagen
Individuele rondreis
✔ Bezoek de vreemde rotsformatie Pinnacles ✔ Spot wilde dolfijnen bij Monkey Mia ✔ Ga hiken in Nationaal Park Kalbarri en Karijini ✔ De kleurrijke onderwaterwereld van het Ningaloo Marine Park ✔ Verzorgde accommodaties
Riksja Travel
vanaf
€ 1.929
Jungle, strand en reggae-vibe

Jungle, strand en reggae-vibe

15 dagen
Individuele rondreis
Onder de palmbomen in Mo'Bay begint je fly-drive Jamaica-reis pas echt. Zie hoe rum gestookt wordt en proef meteen een glaasje. Je vervolgt je reis naar Ocho Rios, waar je de rustplaats van Bob Marley kunt bezoeken. Via plantages en uitzichten rijd je verder naar het oosten waar je relaxed op een bamboevlot de Rio Grande afvaart. Het nationale gerecht Jerk Chicken is ontstaan in deze regio; dat wordt smullen geblazen! Je volgende stop? De Blue Mountains. Drink hier de befaamde verse koffie of maak een trekking naar de top. In Kingston kan een rastafari-gids je de levendige stad laten zien. Eet een lekker vers visje op Treasure Beach in het zuiden, een loom vissersplaatsje met weinig toeristen. Hierna koel je af in de Ys-watervallen en speur je de Black River af naar krokodillen aan de waterkant. De laatste dagen van je reis slaap je bij het lange strand van Negril. Relax met de voeten in het zand of stap in de 'wasmachine' van de Mayfield-watervallen; de keuze is aan jou.
Riksja Travel
vanaf
€ 1.622
Avontuurlijk Colombia

Avontuurlijk Colombia

18 dagen
Individuele rondreis
Deze reis kun je maken als je 18 dagen of langer de tijd hebt waarbij je, naast de hoogtepunten, ook Medellin en San Gil ontdekt. San Gil is het walhalla voor outdoorliefhebbers en daredevils, en daarom is deze reis net wat avontuurlijker dan de eerste rondreis. In Medellin daarentegen, de stad die is getekend door Pablo Escobar, snuif je meer cultuur op. Maar Medellin is ook dé plek in Colombia om te gaan paragliden. Kan het voor jou geen genoeg avontuur zijn? Dan heb je tijdens deze reis ook de mogelijkheid om naar Rio Claro te gaan, een natuurrijke plek met een breed scala aan buitenactiviteiten. En daarbij krijg je de kans om drie nachten in de Amazone te overnachten én een vijfdaagse trekking te maken naar de Verloren Stad. Een perfecte combinatie als je graag in de natuur te vinden bent!
Riksja Travel
vanaf
€ 2.221
Rondreis 1: Alle tijd voor Zuid-Brazilië

Rondreis 1: Alle tijd voor Zuid-Brazilië

17 dagen
Individuele rondreis
Een afwisselende én betaalbare rondreis. De Iguaçu-watervallen vormen een spetterend begin. Per trein reis je door de binnenlanden langs kloven en door de bergen. Je eindigt aan de kust met Rio de Janeiro, een koloniaal stadje en eenrelaxed tropisch eiland.
Riksja Travel
vanaf
€ 1.395