Home
Blog
Bestemmingen
Chili in 6 minuten: geweldig filmpje

Chili in 6 minuten: geweldig filmpje

1 minuut leestijd
Chili in 6 minuten: geweldig filmpje

Wist jij dat Chili zó'n mooi land is?! Even wegdromen bij deze video...

Chili is een land van contrasten. Deze beelden brengen je van noord naar zuid door het meest gevarieerde natuurschoon. Maak contact met de positief ingestelde lokale bevolking, aanschouw de gaafste landschappen en feest mee tijdens de kleurrijkste festivals.

Van alle markten thuis

Het smalste land van Zuid-Amerika biedt alle ingrediënten voor een onvergetelijke rondreis. Hike door de woestijn, verbaas je over vulkanische landschappen, bezoek geisers in het noorden, trotseer gletsjers op het zuidelijk halfrond, ga naar Paaseiland, spot walvissen en dolfijnen en droom weg bij waanzinnige zonsondergangen. Tel daarbij op dat Chili bekend staat om zijn meest heldere luchten. Sterrenkijken mag dan ook zeker niet ontbreken. Zie in het filmpje hoe magisch dit kan zijn. 


Koper, wijn en feest

Naast dat Chili ’s werelds grootste producent is van koper, lithium en molybdeen zijn er tevens de beste condities aanwezig voor de productie en teelt van olijfolie én wijn. Carménère is het paradepaardje van het land en wordt als vanzelfsprekend rijkelijk geschonken op de tal van festivals die het land rijk is. La Tirana festival, San Pedro festival, Patriotic festival en Minga of Chiloé zijn aanraders!

Santiago de Chili

Met 50.000 mijl aan goede snelwegen reis je gemakkelijk door het veelzijdige land. Gaaf zijn de hoge viaducten en robuuste rotsformaties die je onderweg tegenkomt. Doe Santiago de Chile en het pittoreske Valparaiso aan als je van strakke architectuur houdt en geniet onderwijl van het verrukkelijke eten. Chili is een parel op alle fronten. Dit wil je met eigen ogen zien!

Top reizen naar Chili

Reisorganisaties met reizen naar Chili

Meer blogs over Chili

Beoordelingen van Chili

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
10
Cultuur
9
Stranden
8
Steden
8
Eten & drinken
8
Activiteiten
9