Home
Blog
Bestemmingen
Zien: filmpje van een rondreis Brazilië

Zien: filmpje van een rondreis Brazilië

1 minuut leestijd
Zien: filmpje van een rondreis Brazilië

Na het kijken van deze video wil je sowieso (terug) naar Brazilie! 

Rio de Janeiro, de gemeente Manaus, Rio Jumas en de Amazone worden in dit filmpje op magnifieke wijze in beeld gebracht. Na het zien van deze shots wil je deze absolute hotspots gegarandeerd bezoeken!

Van eindeloze natuur tot bruisend Rio

Brazilië staat bekend om zijn bruisende steden en eindeloze natuur. Indrukwekkende favela’s, uitgestrekte stranden, waanzinnige zonsondergangen en een uitgebreid palet aan flora en fauna wisselen elkaar af. Voor zowel chille, romantieke vibes als avontuur waar je “u” tegen zegt, zit je gebakken in het land van de samba. Swing je heupen tijdens zwoele zomernachten, vier het kleurrijke, hete carnaval én bezoek als vanzelfsprekend het beeld Christus de Verlosser in Rio de Janeiro. Dit is niet alleen het icoon van deze metropool, het heeft inmiddels tevens de status van ‘wereldwonder’ gekregen. En terecht! Tip: ga vroeg op de dag óf juist heel laat om dit fenomeen met zo min mogelijk andere toeristen tegelijkertijd te hoeven delen. 

Amazone: must-do!

Een reis naar Brazilië voelt pas compleet wanneer je de Amazone verkend hebt. Trek onder begeleiding van een gids de jungle in en spot de wildste dieren. Slangen, apen, krokodillen en de meest vreemdste vogels ga je van heel dichtbij meemaken. Slaap in de middle of nowhere, maak gave hikes, laat je rondvaren door een fluisterboot en peddel zelf door Rio Jumas. Hoe je ook op ontdekkingstocht gaat, dat je je verwondert over het veelzijdige planten- en dierenrijk staat buiten kijf. Brazilië is amazing!

Top reizen naar Brazilië

Reisorganisaties met reizen naar Brazilië

Meer blogs over Brazilië

Beoordelingen van Brazilië

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.7
Cultuur
7.9
Stranden
8.5
Steden
8.2
Eten & drinken
8.2
Activiteiten
8.7