AsiaDirect

Reizen direct naar Azie

AsiaDirect

AsiaDirect is een lokale reisorganisatie die opereert vanaf de reisbestemming. Met een hoofdkantoor in Bangkok en reisexperts in de regio organiseert AsiaDirect al jaren individuele rondreizen door Azië. AsiaDirect combineert de wensen van de klant met de lokale kennis en ervaring van de Nederlandstalige reisexperts die ter plekke werken en wonen.

Persoonlijke aandacht en een ultieme reiservaring staan bij AsiaDirect voorop. Alle reizigers worden op de reisbestemming persoonlijk welkom geheten. De complete reis wordt doorgenomen en de reisexperts geven praktische tips over bijv. de leukste avondmarkten, lokale eetgelegenheden, pinnen of het drinken van water.

Naast complete rondreizen kun je bij AsiaDirect ook terecht voor bouwstenen en excursies. Door meerdere bouwstenen te combineren creëer je eenvoudig jouw eigen unieke reis.

Is je budget wat minder groot en wil je toch het échte Azië ontdekken, dan zijn de hot-deals van AsiaDirect een uitkomst. De accommodaties en het vervoer zijn geregeld, de rest vul je zelf helemaal in.

Bekijk en vergelijk alle AsiaDirect reizen
Accommodatie
9.3
Vervoer
9.5
Reisleiding
9.4
Prijs / Kwaliteit
9.4
Algemeen
9.6
AsiaDirect is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR
Bezoek AsiaDirect
Opent in nieuw scherm

Populaire rondreizen van AsiaDirect

Beoordelingen van AsiaDirect

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met AsiaDirect?
10

Rondreis Vietnam

Vietnam
Individuele rondreis met AsiaDirect
26-09-2023

We hebben een individuele rondreis gemaakt van Noord naar Zuid Vietnam.
Vooraf hebben we onze wensen aangegeven bij AsiaDirect. Zij hebben de reis verder voor ons uitgewerkt. Ook hebben we tussendoor nog telefonisch contact gehad met Michel. Uiteindelijk werd alles voor ons geregeld, hotels, gidsen, treinreis, excursies, tussenvlucht. Dit was allemaal prima geregeld. Prima hotels, goede gidsen, alles was goed gepland. Aan het eind van onze
reis hebben we nog een paar dagen gerelaxt aan het strand. Het was een mooie reis !! AsiaDirect zullen we zeker aanbevelen!

Wil en Margriet Respen
Gereisd met partner
8,2

Prachtige rondreis Thailand

Thailand
Individuele rondreis met AsiaDirect
27-08-2023

We zijn net terug van onze rondreis door Thailand. Wat hebben we een geweldige reis achter de rug. Een half jaar geleden hebben we bij Asia Direct aangegeven hoe onze reis er ongeveer uit moest komen te zien en dit is echt een reis geworden precies hoe wij het voor ogen hadden. Eerst een paar dagen in Bangkok met als hoogte punt toch echt de fietstocht. Reis ging vervolgens langs River Kwai, Ayutthaya naar Khao Yai. We waren daar erg onder de indruk van het bezoekje aan de vleermuizengrot en de wandeling door de jungle. Wat hadden we een geluk toen we een olifant tegen kwamen. Met de nachttrein naar Khao Sok, wat een ervaring. Met de kano over de rivier waar we echt genoten hebben van de prachtige natuur en de beesten. De kinderen vonden het erg leuk om in de boomhut daar te slapen. Als je dan denkt mooier gaat het vast niet worden dan wordt je toch verrast door de drijvende accommodatie op het Cheow Lan Meer. Wat een schitterende plek is dat. Omdat het best een vermoeiende reis was hebben wij gekozen voor de laatste dagen relaxen aan het strand. Dat hebben we gedaan op het prachtige eiland Koh Tao. Als je daar bent ga dan zeker snorkelen in Shark Bay. Snorkelen is al heel mooi maar als je dan nog kleine haaitjes en enorme grote schildpadden tegen komt dan kan bij ons de dag niet meer stuk. Al met al een geweldige vakantie die we echt nooit meer gaan vergeten.

Liseth van der Weele
Gereisd met gezin
8,4

Familie met oudere kinderen - Bangkok, Vietnam en Cambodja

Vietnam
Familiereis met AsiaDirect
24-08-2023

Fantastische reis met alle hoogtepunten uit de verschillende landen.

Dennis Zaal
Gereisd met gezin
8,8

Hele leuke reis gehad, alles perfect geregeld!

Thailand
Individuele rondreis met AsiaDirect
07-08-2023

Rondreis met kinderen

Jeroen
Gereisd met gezin
10

Uitstekende kwaliteit van dienstverlening; en is er een kleine hapering dan wordt die uiterst correct opgelost.

Cambodja
Individuele rondreis met AsiaDirect
21-07-2023

Beste Jeroen en het team van AsiaDirect,

We willen jullie graag van harte bedanken voor het creëren van een fantastische reis naar Vietnam en Cambodja. Jullie aandacht, hulpvaardigheid en het snel en correct opvolgen van onze vragen hebben in zeer grote mate bijgedragen aan onze positieve ervaringen. Bij het samenstellen van de reis konden we gemakkelijk Hue alsnog toevoegen. Jullie hielden ons goed op de hoogte van de laatste aanpassingen (bijvoorbeeld de boottocht over de grens van Vietnam naar Cambodja die niet door kon gaan) en jullie reageerde zeer correct en snel toen onze overstap in Bangkok toch meer tijd vergde dan aanvankelijk was ingecalculeerd. Dit door de terugreis aan te passen met een overnachting in Bangkok in plaats van in Siem Reap. En daarmee is ook onze terugreis uitstekend en ook relax verlopen.

Jeroen, wellicht zijn je collega's net zo goed als jij, maar als we weer naar Azië zouden willen gaan, willen we zeker weer via AsiaDirect, en dan zouden we het liefst met behulp van jou willen boeken. Overigens hebben we in de tussentijd AsiaDirect al aan meerdere mensen aanbevolen.

Als klein verbeterpunt zouden we nog mee willen geven dat er nog duidelijker rondom de visa gecommuniceerd kan worden. Visa voor Vietnam noodzakelijk en vooraf aanvragen. Laat even weten welke grensovergangen ingevuld moet worden bij de aanvraag. Visa voor Cambodja ook noodzakelijk maar hoeft niet van tevoren worden aangevraagd. Geef iets meer duidelijkheid over de gang van zaken ter plaatse.

Alle gidsen hadden een goed verhaal, waren heel gemotiveerd en deden uitstekend hun best om het ons naar de zin te maken. Onze complimenten, echter de uitspraak van het Engels leidde nogal eens tot hoofdbrekens in de zin dat niet altijd even duidelijk verstaan kon worden wat er precies werd bedoeld.

Tot slot, we zouden willen dat er meer reisorganisatoren zijn zoals jij. Nogmaals heel erg bedankt!

Vriendelijke groeten,
José Bloemer

José Bloemer
Gereisd met partner
Alle ervaringen met AsiaDirect