AsiaDirect

Reizen direct naar Azie

AsiaDirect

AsiaDirect is een lokale reisorganisatie die opereert vanaf de reisbestemming. Met een hoofdkantoor in Bangkok en reisexperts in de regio organiseert AsiaDirect al jaren individuele rondreizen door Azië. AsiaDirect combineert de wensen van de klant met de lokale kennis en ervaring van de Nederlandstalige reisexperts die ter plekke werken en wonen.

Persoonlijke aandacht en een ultieme reiservaring staan bij AsiaDirect voorop. Alle reizigers worden op de reisbestemming persoonlijk welkom geheten. De complete reis wordt doorgenomen en de reisexperts geven praktische tips over bijv. de leukste avondmarkten, lokale eetgelegenheden, pinnen of het drinken van water.

Naast complete rondreizen kun je bij AsiaDirect ook terecht voor bouwstenen en excursies. Door meerdere bouwstenen te combineren creëer je eenvoudig jouw eigen unieke reis.

Is je budget wat minder groot en wil je toch het échte Azië ontdekken, dan zijn de hot-deals van AsiaDirect een uitkomst. De accommodaties en het vervoer zijn geregeld, de rest vul je zelf helemaal in.

Bekijk en vergelijk alle AsiaDirect reizen
Accommodatie
10
Vervoer
10
Reisleiding
10
Prijs / Kwaliteit
10
Algemeen
10
AsiaDirect is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR
Bezoek AsiaDirect
Opent in nieuw scherm

Populaire rondreizen van AsiaDirect

19-Daagse rondreis Noord- en Zuid-Thailand

19-Daagse rondreis Noord- en Zuid-Thailand

19 dagen
Individuele rondreis

Beoordelingen van AsiaDirect

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met AsiaDirect?
10

Reis naar Bangkok en Hua Hin

Thailand
Individuele rondreis met AsiaDirect
07-03-2023

Middag avond nacht doorgebracht in Bangkok. Vervolgens doorgereisd naar Hua Hin. Daar geweest voor een strandvakantie. Bezocht WFFT zeker de moeite waard en waardering voor het werk dat daar wordt verricht door vrijwilligers. Rondrit per auto gemaakt 2x in de omgeving van Hua Hin, oude vissersdorp bezocht, Chineze tempel bezocht met een prachtig uitzicht over de vallei met de rivier, de zee en de vele heuvels.
De nightmarket bezocht ook een echte aanrader net als het bezoeken van het oude stationnetje en de vele restaurants.

A Klepke
Gereisd met partner
Alle ervaringen met AsiaDirect